49 lei 8 sedinte kung fu wushu

apr. 2, 2015 | Cursuri si antrenamente

49 lei 8 sedinte kung fu wushu

apr. 2, 2015 | Cursuri si antrenamente

Promotie-1

CASTIGA ECHILIBRU FIZIC, PSIHIC SI ENERGETIC!

Spre deosebire de stilurile moderne, artele martiale traditionale urmaresc disciplinarea corpului, dar si a mintii. Disciplinarea mintii se refera la o transformare a caracterului, prin dobandirea anumitor calitati: spirit de luptator, demnitate, stima de sine, respect pentru cei din jur, autodisciplinare, controlul emotiilor, intarirea psihicului. Si nu numai atat, artele martiale traditionale presupun si exercitii pentru intarirea sanatatii, pentru a avea un corp puternic si plin de vitalitate la orice varsta.

Oferta cuprinde la alegere:

8 sedinte Kung Fu Traditional – vezi locatie si detalii curs – click aici!

8 sedinte Wushu Sanda – vezi locatie si detalii curs – click aici!

8 sedinte Kung Fu Wushu Copii – vezi locatie si detalii curs – click aici!

Cine se poate inscrie:

Copii, tineri si adulti*, fete sau baieti cu varsta cuprinsa intre 8 si 40 de ani dornici sa faca miscare si sa-si imbunatateasca stilul de viata intr-un ritm martial.

* oferta se adreseaza celor care nu sunt membri ai C.S.WuDao si are ca scop atragerea de noi cursanti

Conditii de participare:

Inscrierea prin formularul de mai jos si achitarea taxei de participare in cadrul cursului, la prima sedinta. Taxa de participare pentru cele 8 sedinte este de 49 lei.

Valabilitate:

Promotia poate fi achizitionata in perioada 2 aprilie 2015 – 12 aprilie 2015. Cele 8 sedinte* pot fi folosite in maxim 30 de zile de la achizitionare dar nu mai tarziu de 30 mai 2015.

*sedintele nefolosite in intervalul mentionat nu se pot folosi dupa 30 mai 2015.

 

FORMULAR INSCRIERE

[easy_contact_forms fid=15]

_________________________________________________________

FORMULAR PROGRAMARE
[easy_contact_forms fid=16]

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.