Maestri

Wu Tao Kung Fu

Wudang Kung Fu

Maestrul Hoang Nam

Maestrul Hoang Nam

Maestru Wu Tao Kung Fu

Maestrul Hoang Nam a inceput sa practice artele martiale inca de la varsta de 6 ani.

Cativa ani mai tarziu, o vocatie precoce if face sa bata la poarta Marelui Maestru Wong Tse care il invata arta Shaolin Quan in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase scoli din tara.

In anul 1962 fondeaza propriul sau stil, Wu Tao Kung Fu, o sinteza de diferite curente de arte martiale chinezesti si vietnameze pe care le studiase.

Citeste mai departe

Maestrul Hoang Nghi

Maestrul Hoang Nghi

Maestru Wu Tao Kung Fu

Hoang Nghi s-a nascut in anul 1967 si a fost format de mic in spiritul artelor martiale de catre tatal sau. Nu numai atat, a urmat si numeroase stagii de pregatire in Asia, mai ales in China si Coreea.

Anii ce au urmat au confirmat semnificatia numelui sau, “Nghi” insemnand “prestigiosul”: a devenit campionul francez cu cele mai multe medalii obtinute in Europa in competitiile de Kung Fu, a obtinut chiar titlul de campion mondial in 1991 in Taiwan…

Citeste mai departe

Sifu Edmond Nervuzian

Sifu Edmond Nervuzian

Maestru Wu Tao Kung Fu

In anii 80 a promovat mai multe stiluri de arte martiale in tara noastra: Wu Tao Kung Fu, Wing Chun si Choy Lee Fat.

Si-a dedicat toata viata practicarii si studierii artelor martiale.

Sifu Daniel Chivu

Sifu Daniel Chivu

Maestru Wu Tao Kung Fu

A practicat din anii 80 mai multe stiluri de arte martiale precum: Wu Tao Kung Fu, Karate si Judo.

A practicat artele martiale in perioada de interdictie comunista pastrand traditiile mostenite de la profesorii lui astfel incat cunostintele acumulate sa nu fie pierdute si sa fie predate chiar in zilele noastre. A format caractere puternice si ne-a deschis calea spre lumea artelor martiale.

Maestrul Ismet Himmet

Maestrul Ismet Himmet

Maestru Wudang Kung Fu

Ismet Himmet este primul strain care a avut initiativa de a deschide o academie de arte martiale in Muntii Wudang din China, pentru a preda in mod intensiv Principiile Artelor Martiale. El a studiat mai multe stiluri: Taijiquan, Baguazhang, Xing Yi Quan, Ba Ji Quan, Mi Chuan, Tai Yi, Xuan Wu, Dan Pai, Wudang Xiao Jia, Wudang Da Jia, Zhao Bao si altele.

Citeste mai departe

Maestrul Yuan Xiu Gang

Maestrul Yuan Xiu Gang

Maestru Wudang Kung Fu

Maestrul Yuan XiuGang (numele daoist Shi Mao), face parte din generatia a 15-a de maestri ai liniei Wudang San Feng.

Linia de descendenta dateaza inca din secolul 14, cand Zhang San Feng a fost iluminat si a creat Tai Ji Quan-ul. Maestrul Yuan Xiu Gang a infiintat Academia Daoista de Gongfu Traditional cu acordul Marelui maestru Zhong Yun Long.