Cursuri Kickboxing
Tineri si Adulti

Cui se adreseaza?

Wushu Sanda (kick boxing chinezesc) poate fi practicat ca sport de contact, pentru autoaparare, pentru competitii sau pur si simplu pentru conditia fizica de tineri si adulti cu varsta peste 12 ani.

Acest curs se adreseaza in egala masura fetelor si baietilor cu sau fara experienta anterioara.

Cursurile se desfasoara in Militari si Dristor.

Dotari sala de antrenament

 • ingreunari brate si picioare
 • suprafata de lupta
 • saltele
 • sac de box
 • sac de nisip
 • echipament de protectie: vesta, casca, manusi

* proteza si tibierele trebuie achizitionate de practicant (15 lei proteza, 35 lei tibierele)

Mod antrenament

La inceput, se exerseaza diferite tehnici de brate si picioare cu un partener imaginar sau la palmare / perna. Ulterior, se exerseaza tehnici de proiectari si secerari cu partener, la saltele.

Apoi, se practica un tip de exersare denumit studiu; acesta presupune exersarea tehnicilor cu partener, sub forma unei lupte controlate, mai lente.

Exersarea de tip studiu poate avea diferite teme, in functie de nivelul practicantilor : o persoana doar loveste iar cealalta doar blocheaza, fiecare persoana ataca pe rand, fiecare foloseste doar bratele sau si bratele si picioarele, etc.

Cea mai avansata forma de exersare este lupta, iar in acest caz este folosit echipament de protectie : proteza, casca, pieptare, manusi, protectii pentru tibii.

Ce este „Kickboxing” Wushu Sanda ?

Este un stil de lupta full contact, care permite folosirea tehnicilor de brate, picioare, prize, secerari si proiectari.

Wushu Sanda poate fi practicat ca sport de contact, pentru autoaparare, pentru a participa in competitii sau pur si simplu pentru intretinerea corpului.

Beneficii

Un astfel de antrenament va va ajuta sa aveti un corp puternic si suplu, o buna conditie fizica, rezistenta la efort, va va imbunatati starea de sanatate. Pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate, exersarea de acest tip va va ajuta prin arderea caloriilor si cresterea tonusului muscular.

Urmand programul de exersare, veti dobandi abilitati de autoaparare. Exersarea indelungata a tehnicilor de Wushu Sanda creeaza anumite reflexe, pe care corpul le poate aplica aproape involuntar intr-o situatie limita.

Wushu Sanda este in prezent unul dintre cele mai cunoscute stiluri practicate in competitiile de arte martiale. Antrenamentul le permite celor care isi doresc acest lucru, sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a concura cu succes in astfel de competitii.

Conditii de participare

Participarea se va putea face doar pe baza unei programari respectand regulile impuse de autoritati si de clubul sportiv WuDao.

 1. Va faceti programare prin WhatsApp sau sms la nr: 0722784229 mentionand: Nume, Prenume, cursul si ziua. Programarile se fac cu cel putin o zi inainte de antrenament.

  Dupa trimiterea mesajului o sa primiti un mesaj de confirmare in maxim 24 de ore. In cazul in care nu primiti un raspuns va rog sa ne sunati.

 2. Cititi cu atentie regulamentul intern al clubului si regulile impuse de autoritati.
 3. Prin participare sunteti de acord cu regulile impuse de C.S.WuDao!

REGULAMENT INTERN C.S.WuDao

Pentru a fi la curent cu posibile modificari aparute in programul de antrenamente puteti folosi grupul de notificari pe care il puteti accesa solicitand acest lucru pe WhatsApp la 0722784229

Se pot inscrie baieti si fete cu varsta peste 12 ani. Pentru a participa aveti nevoie de imbracaminte lejera si incaltaminte de schimb, este necesara o programare prin formularul de mai sus.

Relatii la tel:  0722 784 229

Cursuri

Locatii antrenamente

Scoala Generala nr. 156 - Militari

Program: Kickboxing Chinezesc – Wushu Sanda

 • Marti si Joi: 20.00 – 21.30 / Sambata 13.00 – 14.30

Adresa: Strada Dealul Tugulea nr. 35, Sector 6

Mijloace de transport: Metrou Lujerului, Tramvai 41, Autobuz 178, 135, 336

Repere: Teatrul Masca, Complex Sir, Cora Lujerului

Liceul Mihai Bravu - Dristor

Program Kickboxing Chinezesc – Wushu Sanda

 • Miercuri si Vineri: 20.00 – 21.30

Adresa: Soseaua Mihai Bravu, nr. 428, sector 3, Dristor

Repere: Metrou Dristor, Mc Dristor

Transport: Metrou Dristor, Tramvai, Autobuz