Antrenamente Online

Performanta

Mobilitatea

Ne referire la mobilitatea articulara si la flexibilitatea muschilor. Sportivii in general au nevoie de o mobilitate cat mai mare care sa permita miscari ample si rapide, precum si de o elasticitate musculara buna, pentru ca muschiul sa se poate contracta si reveni la normal fara a exista riscul intinderilor sau rupturilor musculare.

Exercitiile pentru mobilitate daca sunt exersate zilnic cel putin 30 de minute sunt benefice pentru imbunatatirea mobilitatii si ajuta la prevenirea accidentarilor, la refacerea mai usoara dupa efort, precum si la fluidizarea miscarilor ducand la cresterea performantei.

Rezistenta

Indiferent de stilul practicat ( Kung Fu, Tai Chi, Wushu Sanda, Kick Boxing…) rezistenta fizica si psihica este o componenta esentiala in activitatea unui sportiv.

Fara rezistenta sunt aproape nefolositoare alte abilitati precum mobilitatea, tehnica…

Rezistenta se poate imbunatati prin exercitii diferite facute in serii cu pauza si presupun un efort sustinut care sa depaseasca timpul exersarii formei sau unui meci din competitie.

Tehnica

Tehnica presupune cunoasterea si perfectionarea continua a loviturilor, blocajelor si pozitiilor.

In cazul pregatirii pentru autoaparare se exerseaza tehnicile separat, sub forma de combinatii si simuland lupta cu un adversar imginar.

Pentru taolu se exerseaza lovituri si blocaje avand in vedere pozitiile, se repeta de 10 – 15 ori secvente scurte din taolu, se lucreaza la pozitii incercand mentinerea lor din ce in ce mai mult.

Antrenamente performanta

Membri Clubului WuDao pot avea acces gratuit in aceasta perioada la sfaturi si idei de antrenament pentru mentinerea formei sportive.

Aceste antrenamente se recomanda copiilor si adultilor cu experienta care au mai participat sau care se pregateau pentru competitii.

Pentru a putea avea acces la program trimiteti pe WhatsApp la 0722784229, un mesaj cu numele vostru si ce doriti sa lucrati, Taolu sau Wushu Sanda ( kick boxing ).