Antrenamente Kung Fu Lupta si Taolu in aer liber sau in sala

oct. 1, 2013 | Cursuri si antrenamente

Antrenamente Kung Fu Lupta si Taolu in aer liber sau in sala

oct. 1, 2013 | Cursuri si antrenamente

Clubul Sportiv WuDao propune membrilor avansati, tineri si adulti, o serie de antrenamente suplimentare in aer liber sau in sala.

Scopul acestei grupe este de a exersa suplimentar tehnicile de autoaparare, taolu-uri (wushu – kung fu, tai chi) si Qi Gong (exercitii de respiratie si meditatie) in vederea ridicarii nivelului tehnic si teoretic.

Pentru a participa la aceste antrenamente este necesar un anumit nivel de pregatire, o experienta de cel putin 12 luni si seriozitate (participarea la cursuri). Varsta minima este de 14 ani.

Pentru a va inscrie la aceste antrenamente, completati formularul de mai jos, veti primi raspuns in cel mult 7 zile. Zilele si locul de antrenament vor si comunicate prin mail si sms.

Detalii la cursuri!

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.