Antrenamente Kung Fu Lupta si Taolu in aer liber sau in sala

oct. 1, 2013 | Cursuri si antrenamente

Antrenamente Kung Fu Lupta si Taolu in aer liber sau in sala

oct. 1, 2013 | Cursuri si antrenamente

Clubul Sportiv WuDao propune membrilor avansati, tineri si adulti, o serie de antrenamente suplimentare in aer liber sau in sala.

Scopul acestei grupe este de a exersa suplimentar tehnicile de autoaparare, taolu-uri (wushu – kung fu, tai chi) si Qi Gong (exercitii de respiratie si meditatie) in vederea ridicarii nivelului tehnic si teoretic.

Pentru a participa la aceste antrenamente este necesar un anumit nivel de pregatire, o experienta de cel putin 12 luni si seriozitate (participarea la cursuri). Varsta minima este de 14 ani.

Pentru a va inscrie la aceste antrenamente, completati formularul de mai jos, veti primi raspuns in cel mult 7 zile. Zilele si locul de antrenament vor si comunicate prin mail si sms.

Detalii la cursuri!

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...