Arte Martiale Copii Crangasi

oct. 11, 2019 | Cursuri si antrenamente

Arte Martiale Copii Crangasi

oct. 11, 2019 | Cursuri si antrenamente

Va invitam luni 14 octombrie 2019 la un antrenament GRATUIT de Arte Martiale pentru copii.


Pot participa Copii cu varsta intre 5 si 14 ani.


Se vor preda tehnici de autoaparare si se va pune accent pe disciplina. Copiii care progreseaza sau au abilitati pot intra in grupe de antrenament intensiv in vederea participarii la concursuri.


Prima sedinta este gratuita iar cei care se vor inscrie pana pe 16 octombrie vor beneficia de o reducere cu 50%* din pretul abonamentului.*reducerea se aplica pentru prima luna


Inscrirea se face la telefon sau WhatsApp: 0726716738
Program antrenamente:

Luni si Miercuri 18.00 – 19.00

Colegiul Tehnic Carol I

Strada Porumbacu nr. 52

Pret abonament lunar: 140 lei / 70 lei redus in prima luna


Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.