Campionatul National de Wushu 17 septembrie 2023

oct. 5, 2023 | Competitii

Campionatul National de Wushu 17 septembrie 2023

oct. 5, 2023 | Competitii

Pe data de 17 septembrie 2023 la Sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc Campionatul National de Wushu care a inclus probe de Taolu Modern si Sanda ( Chinese Kickboxing ).

Probele de Taolu Modern includ inlantuiri de miscari standardizate care includ lupta cu unul sau mai multi adversari. Lupta se desfasoara cu arma ( sabie, baston si sulita ) si fara arma.

Sistemul de lupta Sanda ( Chinese Kickboxing ) este unul full contact si cuprinde tehnici de brate, picioare, secerari si proiectari. Lupta se desfasoara cu echipamente de protectie care includ vesta, casca, manusi si proteza dentara.

Clubul Sportiv WuDao a participt cu 3 sportivi la probele de lupta Sanda si 6 sportivi la probele de Taolu Modern si a obtinut 15 medalii:

  • 3 medalii de aur ( Campioni Nationali )
  • 7 medalii de argint ( Vicecampioni Nationali )
  • 5 medalii de argint

Competitia a fost organizata de Federatia Romana de Wushu Kung Fu, federatia la care clubul nostru este afiliat.

Multumim federatiei pentru oportunitate, parintilor pentru sustinere si felicitari tuturor sportivilor pentru participare si rezultatele obtinute,

Echipa WuDao

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.