Campionatul National de Kung Fu Wushu 17 iunie 2017

iun. 16, 2017 | Competitii

Campionatul National de Kung Fu Wushu 17 iunie 2017

iun. 16, 2017 | Competitii

dao_7790-2

Va invitam Sambata 17 iunie 2017 la Campionatul National de Kung Fu Wushu organizat de Federatia Romana de Arte Martiale.

Competitia se va desfasura la Sala Polivalenta incepand cu ora 9.00.

Se vor desfasura probe de Wushu Sanda ( full contact ) si Taolu Modern.

Intrarea este libera.

Va asteptam,

WuDao

 ___________________________________________________________________________________

Pentru sportivii participanti la competitie

Prezenta in sala se va face de la ora 8.00. Sa aveti la voi carnetul de sportiv, costumul traditional ( bluza si pantaloni lungi ).

Mai jos gasiti organizarea competitie. Va rog sa tineti cont ca orele sunt aproximative si pot suferi modificari. Sportivii sunt rugati sa fie prezenti in sala pe tot parcursul concursului.

Vezi lista – click aici!

 

 

 

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.