Campionatul National de Wushu 9 iulie 2022

iul. 11, 2022 | Competitii, Fara categorie

Campionatul National de Wushu 9 iulie 2022

iul. 11, 2022 | Competitii, Fara categorie

Sambata 9 iulie 2022, Clubul Sportiv WuDao a participat la Campionatul National de Wushu unde s-au desfasurat probe de Arte Martiale: Taolu Modern si Wushu Sanda ( Full Contact ). La competitia de Wushu Sanda ( Chinese Kickboxing ) au putut participa doar sportivii cu varsta peste 12 ani.

Competitia s-a desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti si a fost organizata de Fedearatia Romana de Wushu KungFu la care clubul nostru este afilitata.

Initial competitia era programata pentru septembrie dar au aparut ceva modificari si data a fost schimbata. Acest lucru ne-am pus in situatia de a schimba programul de antrenamente. Tinanad cont de acest lucru si de perioada de vacanta ne-am adaptat si am reusit sa pregatim 10 sportivi, copii cu varsta intre 7 si 15 ani.

In urma participarii la competitie rezultatele obtinute au fost satisfacatoare, adunand pentru clubul nostru un numar de 18 medalii:

5 Locul I

8 Locul II

5 Locul III

Multumim Federatiei Romane de Wushu KungFu pentru oportunitate si parintilor pentru sustinere.

Felicitari sportivilor si antrenorilor pentru rezultate!

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.