Competitii noiembrie 2020

oct. 31, 2020 | Competitii

Program Competitie

Programul pentru Campionatul Național de Kungfu, sâmbătă 14.11.2020 (RIN Grand Hotel), a fost definitivat:

  • ora 9:00: competiție Taolu tradițional și Yongchunquan (simultan, pe două suprafețe de concurs)
  • ora 13:00: competiție probe de aptitudini fizice și tehnice

Vă rugăm să consultați cu atenție fișierele anexate, cu privire la ora de începere a fiecărei categorii.Sportivii sunt rugați să se prezinte la RIN Grand hotel (etaj 13) cu minim o jumătate de oră și maxim o oră și 15 minute înainte de începerea probei la care participă. Competiția se va desfășura în sala Berlin, iar încălzirea/echiparea în sala Barcelona. 
Vă reamintim următoarele aspecte legate de desfășurarea propriu-zisă a campionatului, în conformitate cu ordinul comun MTS-MS cu privire la organizarea de competiții sportive și vă rugăm să transmiteți aceste informații către sportivii dvs:

  • intrarea în hotel se va face doar pe ușa principală de acces (intrarea din fața hotelului)
  • la intrarea în incinta RIN Grand va fi efectuat un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37.3 grade Celsius. 
  • în sala de competiție vor acces doar sportivii, însoțiți de 1 antrenor, alături de arbitrii care oficiază și staff-ul federației. (în contextul COVID-19, competiția se va desfășura fără spectatori sau susținători)
  • pe toată durata șederii în RIN Grand se va purta mască de protecție, care va acoperi nasul și gura, cu excepția momentului în care sportivul evoluează pe suprafața de concurs
  • premierea sportivilor se va efectua respectându-se distanțarea socială, fără podium de premiere, fără strângeri de mână sau îmbrățișări (medaliile și diplomele vor fi oferite într-o mapă). 
  • nu este permis consumul de alimente în incinta RIN Grand.

LISTE TAOLU

LISTE PROBE FIZICE – click aici!


In luna noiembrie 2020, Federatia Romana de Wushu Kung Fu va organiza 2 competitii.

14 Noiembrie 2020 Campionatul National de Kung Fu

competitie destinat sportivilor cu experienta

Competitia se va desfasura la RIN GRAND HOTEL ( bucuresti ) si vor avea loc probe de taolu traditional ( intern si extern ) si probe de aptitudini fizice si tehnice.

Data limita de inscriere este 7 noiembrie 2020 iar selectia final se face in cadrul antrenamentelor pana la aceasta data.

Pentru a participa este necesara viza anula si viza medicala.

Toate detaliile le puteti gasi in invitatia oficiala


23 Noiembrie 2020 Concurs Online

competitie destinata si incepatorilor

Competitia este gratuita si pot participa copii cu varsta mai mica de 14 ani ( varsta este calculata la 1 ianuarie 2020 ).

Pregatirea, selectia si filmarea se va face la antrenamentele de la club. Materialele le vom trimite la federatie pana la data de 23 noiembrie 2020 iar evaluarea se va face in perioada 4 – 6 decembrie 2020.

Pentru a participa este necesara legitimatia de sportiv.

Toate detaliile le puteti gasi in invitatia oficiala

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...