Cupa Wu Tao II Impresii Poze Video 16 iunie 2013

iun. 19, 2013 | Competitii

Cupa Wu Tao II Impresii Poze Video 16 iunie 2013

iun. 19, 2013 | Competitii

Sponsor

www.cosepa.ro

www.valizadealarma.com

Duminica, 16 iunie 2013. Liceu Costin Chiritescu. Iata-ne ajunsi si la cea de a doua editie a Cupei Wu Tao, care de aceasta data a adunat 54 de membrii ai clubului WuDao, atat juniori cat si adulti, in cadrul primului campionat de taolu.

Pe doua suprafete de concurs s-au desfasurat simultan cate doua demonstratii de taolu – stilul Wu Tao Kung Fu, realizate la inceput de cei mici. In timp ce unii au fost mai emotivi si cautau incurajari in privirile instructorilor lor, altii s-au aratat stapani pe situatie, demonstrand seriozitate si experienta, mobilitate excelenta sau atitudine specifica acestul stil de arte martiale.

Spre final au intrat si adultii, care de aceasta data au schimbat rolurile cu cei mici, astfel ca, pe cand adultii isi prezentau taolu-urile invatate, cei mici stateau cuminti si rabdatori pe marginea suprafetei de concurs, incurajandu-si colegii mai mari.

Punctul culminant al acestei competitii interne a fost momentul dedicat probei ma bu. Juniorii si-au expus cel mai bun ma bu al lor, exersat timp de luni, poate chiar ani de zile la sala de antrenament si poate si acasa. S-a premiat cel mai artistic dar si cel mai indelungat ma bu. Cu alte cuvinte, cei mici au fost cronometrati la aceasta proba si a castigat cel care a reusit sa stea cel mai mult in ma bu. Daca la inceput concurentii au fost eliminati mai usor, spre final au ramas cei mai rezistenti, astfel ca, doi dintre ei au depasit 4 minute de stat in ma bu. Finalul a fost spectaculos: desi ambii finalisti aratau semne de oboseala, nici unul nu vroia sa renunte cautand cu incrancenare sa se autodepaseasca. In aplauzele si incurajarile colegilor si sustinatorilor au terminat competitia la un interval de timp foarte strans.

Inca odata, copiii au incantat audienta cu gratia si eleganta miscarilor lor, in cadrul unei demonstratii care a fost pregatita de grupa de avansati.

Finalul mult asteptat al acestei competitii de arte martiale a sosit dupa aproximativ patru ore de concurs. Cei mici dar si cei mari au fost premiati, primind diplome, medalii si cupe si urcand pe podiumul special amenajat pentru ei in cadrul celei de a doua editii a Cupei Wu Tao.

Rutina Blocajelor – copii

 

Taolu – copii si adulti

 

Demontratie si proba de Ma Bu

 

Mai multe poze click aici.  Foto: Iulian Vulcan www.tablouriunicat.ro

__________________________________________________________

Foto: www.RaduGrozescu.ro

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.