Cupa Wu Tao Impresii Poze Video 19 mai 2013

mai 21, 2013 | Competitii

Cupa Wu Tao Impresii Poze Video 19 mai 2013

mai 21, 2013 | Competitii

PRIMA EDITIE A CUPEI WU TAO – CUM A FOST?

Croseu, lovitura de picior pe coapsa, lovitura de pumn in piept, croseu, lovitura de picior la cap si alte combinatii de qinda light contact i-au facut pe juniorii clublui WuDao vedete timp de patru ore, in ziua de 19 mai, 2013, in cadrul primei editii a Cupei Wu Tao.

Pregatiti in prealabil prin multe ore de antrenament, de mobilitate si lupte la “biscuitii taoisti”, cei mici au intrat plini de curaj, mai relaxati sau mai incordati, pe ringul amenajat special pentru ei la sala de la liceul Kiritescu, hotarati sa arate un meci foarte bun sustinatorilor, instructorilor si mai presus de toate, sa se depaseasca pe ei si sa demonstreze ca in ciuda varstei fragede ei sunt cu totii campioni in ceea ce priveste spiritul de echipa si respectul fata de adversar, dand dovada de fairplay si atitudine sportiva.

Au fost 9 grupe, 33 sportivi si 33 de meciuri pline de emotie si incrancenare, in care am vazut dinti scrasnind, suvite ratacite, efort, sudoare, rasuflari ingreunate, pumni, picioare, proiectari, cazaturi, chiar si lacrimi pe ici – pe – colo, insa si imbratisari la final de meci, imbarbatari, incurajari, aplauze sau felicitari sincere pentru invingatori.

Concurentii au luat in serios participarea lor la competitie, aratand ca sunt profesionisti pe ringul de lupta. Au aplicat exercitiile de arte martiale pe care le-au invatat la sala, au folosit blocaje si contra – atacuri cu tehnica si control, respectand principiile stilului Wu Tao si regulamentul concursului in ceea ce priveste loviturile premise si cele nepermise.

Echipati cu veste, manusi, casti si tibiere, micii campioni ai clubului WuDao au oferit un spectacol antrenant si plin de suspans, aspecte care au facut din prima editie a Cupei Wu Tao un succes, pe care ne dorim sa il repetam cat mai curand, oferind astfel ocazia revansei, insa si o noua oportinutate de a antrena spiritul de luptator al concurentilor.

La finalul competitiei sportivii au urcat pe podium, primind medalii si diplome in aplauzele colegilor si ale parintilor ori bunicilor care au venit sa ii sustina.

Multumim colegilor mai mari, care s-au oferit ca voluntari si au ajutat la organizarea si bunul mers al evenimentului, precum si celor mici care au venit sa-si incurajeze colegii de antrenament, chiar daca nu au participat la lupte. Felicitam toti concurentii acestei prime editii a Cupei Wu Tao pentru participare, pentru efortul depus, pentru rezultatele obtinute si pentru atitudinea sportiva si prietenia pe care si-au aratat-o.     

Video Cupa Wu Tao – I

Video Cupa Wu Tao – II semifinale, finale

 

Mai multe poze – click aici

 Foto: Iulian Vulcan www.tablouriunicat.ro

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.