Curs de initiere in Chen Tai Chi Quan 12 – 13 aprilie 2014

apr. 7, 2014 | Cursuri si antrenamente

Curs de initiere in Chen Tai Chi Quan 12 – 13 aprilie 2014

apr. 7, 2014 | Cursuri si antrenamente

 

In perioada 12 – 13 aprilie 2014 va invitam la un curs intensiv de initiere in Chen Tai Chi (Taiji). Se vor consolida cele doua forme de Daoyin Tuna I, II si forma 13.

Forma 13 reprezinta o sinteza a formei de Chen Tai Chi – LAO JIA YI LU. 

Ce este Chen Taiji Quan

Chen Taiji Quan este un stil de arte martiale intern, recunoscut in acelasi timp pentru efectele sale benefice asupra sanatatii si longevitatii practicantilor. Este totodata si o meditatie in miscare, practicantul incercand sa fie mereu constient de corpul sau si de mediul inconjurator, conducand miscarea cu mintea intr-o stare de relaxare activa si alerta.

Formele de Taiji Quan sunt destinate cresterii fortei naturale, crearii unei stari superioare de relaxare și raspuns intuitiv la lumea exterioara, dobandirii unor abilitati de lupta si aducerii practicantului intr-o stare superioara de focalizare, disciplina, echilibru si armonie cu Universul.

Programa:

18 forme de Qigong

deplasari, pozitii, lovituri, blocaje

13 forme

Program, Locatie:

sambata 12 aprilie 11.30 – 14.30 Colegiul Tehnic Carol (Crangasi)

duminica 13 aprilie 11.00 – 14.00 Colegiul Tehnic Carol (Crangasi)

duminica 13 aprilie 16.00 – 18.00 Scoala Generala nr. 156 (Militari)

Costuri:

pret promotional – 50 lei

taxa de participare se achita pana sambata 12 aprilie 2014

Cursul se adreseaza membrilor Clubului WuDao.

Conditii de participare

  • imbracaminte lejera
  • inscriere folosind formularul de mai jos

 

Formular inscriere:

[contact-form 3 „Inscriere seminar”]

Ultimele articole

Examen Centura Tineri si Adulti

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...
Stagiu Tineri si Adulti 28 august – 3 septembrie 2023

Stagiu Tineri si Adulti 28 august – 3 septembrie 2023

In perioada 28 august – 3 septembrie 2023, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Tabara de Kung Fu pentru Copii 27 iunie – 2 iulie 2023

Tabara de Kung Fu pentru Copii 27 iunie – 2 iulie 2023

La sfarsitul lunii Iunie 2023, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.