Demonstratie Kung Fu Wushu – Balul Junior Sport

feb. 12, 2016 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie Kung Fu Wushu – Balul Junior Sport

feb. 12, 2016 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie Kung Fu Wushu @ C.S.WuDao

Joi 25 februarie 2016, Clubul Sportiv WuDao va sustine o demonstratie de arte martiale chinezesti Wushu Kung Fu in cadrul evenimentului „Balul Junior Sport”. La acesta demonstratie vor participa copii cu varsta intre 6 si 14 ani (grupa Taolu – Crangasi).

Balul JUNIOR SPORT, eveniment organizat de către Revista JUNIOR SPORT și TRIMA EVENTS, are drept parteneri oficiali Ministerul Educației și Cercetării Științifice, și Universitatea de Educație Fizică și Sport București, fiind un proiect susținut de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua București”.

 

În cadrul evenimentului va avea loc Gala de Premiere a celor mai valoroși 10 juniori de la primele 10 discipline sportive olimpice, care au avut cele mai bune performanțe în anul 2015.
În plus, vor fi oferite trofee speciale și vor fi susținute două cazuri sociale ale unor copii din mediul sportiv.

 

Data: 25 FEBRUARIE 2016, ora.19.30
Locația: “Le Château” – Castelul din inima Bucureștiului
(Adresa: Str. Turturelelor, nr.11, sector 3, web: www.le-chateau.ro)

 

Sportivii care vor sustine demonstratie vor veni de la ora 17.15!

Obligatoriu: costumul traditional, centuri, evantaie, bastoane.

 

Mai multe detalii despre eveniment – click aici!

 

Articol preluat de pe site-ul: trima-events.ro

 

 

 

 

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...