Demonstratie Wushu Kung Fu – Afi Palace Cotroceni

iun. 19, 2015 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie Wushu Kung Fu – Afi Palace Cotroceni

iun. 19, 2015 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie Kung Fu Wushu

Clubul Sportiv WuDao va sutine o demonstratie de Wushu Kung Fu la evenimentul cultural-sportiv dedicat copiilor, organizat de Institutul Confucius.

Demonstratia va avea loc sambata 20 iunie 2015 in incinta Mall-ului Afi Palace Cotroceni, zona patinuarului de la ora 15.45

Intrarea este libera si va asteptam sa ne sustineti.

Demonstratia o sa fie coordonata de Maria Iscoviciu. Punctul de intalnire pentru sportivii participanti este zona patinuarului la ora 15.15

Vor participa: Andrei Popa, Ioana Popa, Bianca Valcu, Tereza Nitu, Stefan Pieptea, Luca Mantu si Ilinca Bordeiu.

 

 

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.