Examen centura Gradinita Degetica 24 martie 2014

apr. 10, 2014 | Examen centura

– Ni Hao Shifu

– Ni Hao

Incepem examenul, acum ochii inchisi: blocaj Tan Sao cu mana stanga, lovitura Jik Cheung cu mana dreapta, flotari, abdomene, genoflexiuni cu lovituri, rutina blocajelor. Acestea au fost probele de baza la examenul de centura ALBA organizat de Clubul Sportiv WuDao la Gradinita Degetica sub privirele parintilor.

Au participat 12 copii cu varsta intre 4 si 6 ani. Desi a fost primul lor examen, emotiile s-au risipit repede si au reusit sa treaca de mai multe probe pentru a primi centura ALBA pe care o asteptau cu nerabdare de mai multa vreme.

 

Mai multe poze – clic aici!

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...