Examen centura Gradinita Degetica 24 martie 2014

apr. 10, 2014 | Examen centura

Examen centura Gradinita Degetica 24 martie 2014

apr. 10, 2014 | Examen centura

– Ni Hao Shifu

– Ni Hao

Incepem examenul, acum ochii inchisi: blocaj Tan Sao cu mana stanga, lovitura Jik Cheung cu mana dreapta, flotari, abdomene, genoflexiuni cu lovituri, rutina blocajelor. Acestea au fost probele de baza la examenul de centura ALBA organizat de Clubul Sportiv WuDao la Gradinita Degetica sub privirele parintilor.

Au participat 12 copii cu varsta intre 4 si 6 ani. Desi a fost primul lor examen, emotiile s-au risipit repede si au reusit sa treaca de mai multe probe pentru a primi centura ALBA pe care o asteptau cu nerabdare de mai multa vreme.

 

Mai multe poze – clic aici!

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.