Examen de centura copii si adulti Wu Tao Kung Fu mai 2014

iun. 22, 2014 | Examen centura

Examen de centura copii si adulti Wu Tao Kung Fu mai 2014

iun. 22, 2014 | Examen centura

Examen de centura Wu Tao Kung Fu

In luna mai 2014, Clubul Sportiv WuDao a organizat un examen de centura pentru copii si adulti. Fiind un examen individual, fiecare a avut de trecut in primul rand un test de invingere a emotiilor, de autocontrol. Toti participantii, mici sau mari au avut de trecut mai multe probe de conditie fizica, indemanare si cunostinte teoretice.

S-au acordat 73 de centuri ALBE, 4 centuri GALBENE, 1 centura ALBASTRA (Silviu Cocan) si 1 centura NEAGRA (Laurentiu Cirjan).

 

DESCARCA TOATE POZELE DE LA EXAMEN – click aici!

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.