Examen de centura copii, tineri si adulti iunie 2012

iun. 18, 2012 | Examen centura

Examen de centura copii, tineri si adulti iunie 2012

iun. 18, 2012 | Examen centura

Examen Kung Fu 2012

Duminica, 24 iunie (intre orele 14.30 – 16.30), Clubul Sportiv Wudao, organizeaza un examen de centura pentru copii, tineri si adulti.

Acest examen va consta in probe demonstrative de taolu, lupta si cunostinte teoretice. Fiecare practicant va sustine probe demonstrative in functie de nivelul de practica la care a ajuns. Mai multe detalii legate de probele pe care le veti sustine, veti afla la cursul saptamanal.

Pentru a va confirma participarea la acest test, va rugam sa completati fisa de inscriere pe care o veti primi la cursul saptamanal.

Ne dorim ca acest test sa fie pentru voi o ocazie de a va autodepasi.

Data limita de inscriere: 20 iunie 2012

Locatie:

Locatie cursuri Kung Fu BucurestiLiceul Costin Kiritescu (cartier Militari)

Program: Duminica 24 iunie 14.30 – 16.30

Locatie: Liceul Economic Costin Kiritescu

Adresa: Str. Pestera Dambovicioara nr 12, sector 6, Cartier Militari

Mijloace de transport: Metrou Lujerului, Tramvai 41, Autobuz 178, 135, 336

La acest eveniment pot asista si persoane care nu frecventeaza cursurile de Wu Tao Kung Fu. Este necesata o instiintare telefonica sau prin formularul de contact.

Pentru informatii suplimentare, puteti folosi urmatoarele date de contact :

Tel: 0722.784.229

Mail: kfwutao@gmail.com

Va asteptam !

 

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.