Examen de centura copii, tineri si adulti iunie 2012

iun. 18, 2012 | Examen centura

Examen Kung Fu 2012

Duminica, 24 iunie (intre orele 14.30 – 16.30), Clubul Sportiv Wudao, organizeaza un examen de centura pentru copii, tineri si adulti.

Acest examen va consta in probe demonstrative de taolu, lupta si cunostinte teoretice. Fiecare practicant va sustine probe demonstrative in functie de nivelul de practica la care a ajuns. Mai multe detalii legate de probele pe care le veti sustine, veti afla la cursul saptamanal.

Pentru a va confirma participarea la acest test, va rugam sa completati fisa de inscriere pe care o veti primi la cursul saptamanal.

Ne dorim ca acest test sa fie pentru voi o ocazie de a va autodepasi.

Data limita de inscriere: 20 iunie 2012

Locatie:

Locatie cursuri Kung Fu BucurestiLiceul Costin Kiritescu (cartier Militari)

Program: Duminica 24 iunie 14.30 – 16.30

Locatie: Liceul Economic Costin Kiritescu

Adresa: Str. Pestera Dambovicioara nr 12, sector 6, Cartier Militari

Mijloace de transport: Metrou Lujerului, Tramvai 41, Autobuz 178, 135, 336

La acest eveniment pot asista si persoane care nu frecventeaza cursurile de Wu Tao Kung Fu. Este necesata o instiintare telefonica sau prin formularul de contact.

Pentru informatii suplimentare, puteti folosi urmatoarele date de contact :

Tel: 0722.784.229

Mail: kfwutao@gmail.com

Va asteptam !

 

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...