Legitimare FRAM si Viza anuala 2018

mart. 2, 2018 | Competitii

Legitimare FRAM si Viza anuala 2018

mart. 2, 2018 | Competitii

Pasaport Sportiv

Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Arte Martiale, departamentul de Wushu Kung Fu.

Acest lucru ne permite participarea la competitiile nationale si internationale de Wushu Kung Fu.

Sportivii Clubului se pot legitima la federatie si in functie de rezultatele obtinute la antrenamente pot participa la competiile si stagiile organizate de FRAM.

Legitimarea poate fi de folos si celor care nu au ca motivatie participarea la competitii. Aceasta poate folosi pentru a participa la cursurile de arbitri, instructori sau poate fi contorizata experienta de sportiv.

Obtinera unei Legitimatii de Sportiv presupune completarea unei fise de inscriere, 2 poze tip buletin, o copie dupa CI sau certificat de nastere si achitarea unei taxe de 50 lei care include viza anuala si carnetul.

 

descarca fisa de inscriere – click aici!

 

Cei care au Legitimatie de Sportiv sunt rugati sa le aduca la cursuri pentru viza anula. Taxa este de 40 lei.

Va rugam sa aduceti legitimatiile pana cel tarziu 28 februarie 2018.

 

 

 

 

 

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...