Meniu Stagiu Moeciu de Sus Adulti 24 – 30 august 2014

apr. 26, 2014 | de revizuit

 

Duminica 17 august

Pranz: Supa de pui cu taitei de casa, Snitel de pui , Piure de cartofi, Salata de Varza

Cina: Paste Boloneze, Placinta cu mere

Luni 18 august

Micul dejun: Lapte, Ceai, Oua (ochiuri, omleta, fierte), Cas, Branza, Legume, Sunca, Unt, Dulceata

Pranz: Ciorba de legume, Gratar pui/porc, Cartofi aurii,  Salata de muraturi

Cina: Mamaliga cu branza si smantana, Gogosi cu Gem

Marti 19 august

Micul dejun: Lapte, Ceai, Oua (ochiuri, omleta, fierte), Cas, Branza, Legume, Sunca, Unt, Dulceata

Pranz: Ciorba de vacuta, Pulpe de pui la cuptor, Cartofi prajiti / Natur, Castraveti murati

Cina: Orez cu legume, ou, creveti si sos de soia, Desert

Miercuri 20 august

Micul dejun: Lapte, Ceai, Oua (ochiuri, omleta, fierte), Cas, Branza, Legume, Sunca, Unt, Dulceata

Pranz: Ciorba de perisoare, Vitel de lapte la cuptor, Cartofi natur cu branza, Salata de varza

Cina: Ficatei sote cu mamaliga, Placinta cu branza

Joi 21 august

Micul dejun: Lapte, Ceai, Oua (ochiuri, omleta, fierte), Cas, Branza, Legume, Sunca, Unt, Dulceata

Panz: Ciorba de legume, Snitel de pui, Piure de cartofi, Salata de castraveti si rosii

Cina: Pastrav, cartofi natur, Salata de fructe

Vineri 22 august

Micul dejun: Lapte, Ceai, Oua (ochiuri, omleta, fierte), Cas, Branza, Legume, Sunca, Unt, Dulceata

Pranz: Ciorba de pui, Cartofi natur cu branza, Salata de rosii si castraveti

Cina: Gratar pui si porc, Cartofi taranesti, Salata de muraturi

Sambata 23 august

Micul dejun: Lapte, Lapte cu cereale, Ceai, Oua (ochiuri, omleta, fierte), Cas, Branza, Legume, Sunca, Unt, Dulceata

Pranz: Ciorba de vacuta, Pulpe de pui la cuptor, Cartofi aurii, Castraveti murati

Important:

* Seara se poate servi suplimentar ceai cu paine, unt si gem

* Meniul este ales intr-un mod echilibrat pentru a asigura vitaminele si proteinele necesare unui stagiu de arte martiale

* Persoanele care au alergii la anumite mancaruri sau care au un regim de alimentatie, este necesar ca in momentul inscrierii sa se specifice aceste lucruri