Poze si Impresii – Cupa Mos Craciun la Kung Fu

dec. 24, 2014 | Competitii

Poze si Impresii – Cupa Mos Craciun la Kung Fu

dec. 24, 2014 | Competitii

Cupa Mos Craciun la Kung Fu 2014

Peste 100 de sportivi cu varste intre 5 si 14 ani au participat la Cupa Mos Craciun la Kung Fu. Competitia a fost organizata de Clubul Sportiv WuDao – Ionut Iordache si Clubul Sportiv Tigrul – Florin Ioana la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti. S-au desfasurat probe de Wushu Qingda si Taolu traditional.

In cadrul competitiei au avut loc demonstratii de Kung Fu – Wushu sustinute de Clubul Sportiv WuDao si o demonstratie de Karate sustinuta de Clubul Sportiv Olimpic. Mos Craciun i-a premiat pe toti copiii care au participat la competitie cu cadouri, diplome si cupe in functie de rezultatele obtinute.

Multumim voluntarilor, arbitrilor, fotografului, cameramanilor si sponsorului COSEPA pentru spirjinul acordat in desfasurarea acestei competitii.

Felicitari tuturor sportivilor pentru participare si rezultatele obtinute.

Demonstratie Kung Fu & Karate

 

Meciuri Suprafata I p.1

 

Meciuri Suprafata I p.2

 

Meciuri Suprafata II

 

FOTO: A. Kuncser

Ultimele articole

Campionatul National de Wushu 9 iulie 2022

Sambata 9 iulie 2022, Clubul Sportiv WuDao a participat la Campionatul National de Wushu unde s-au desfasurat probe de Taolu Modern si Wushu Sanda ( Full Contact )

Stagiu Tineri si Adulti 30 iulie – 5 august 2022

Stagiu Tineri si Adulti 30 iulie – 5 august 2022

In perioada 30 iulie – 5 august 2022, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Kung Fu Copii 25 – 30 iulie 2022

Stagiu Kung Fu Copii 25 – 30 iulie 2022

La sfarsitul lunii Iulie 2022, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.