Poze si Impresii Revelion 2014 Wu Tao Kung Fu

ian. 1, 2014 | Diverse

Poze si Impresii Revelion 2014 Wu Tao Kung Fu

ian. 1, 2014 | Diverse

 

Dotati cu artificii, pocnitori, coifuri si alte accesorii de petrecere, membrii clublui WuDao s-au reunit in noaptea dintre ani la Casa Toscana, unde au petrecut cu voie buna, discutii aprinse, dansuri energice si desigur, cu nelipsitele taolu-uri.

Intr-o atmosfera festiva, ultimul antrenament de Kung Fu pe 2013 si primul pe 2014 a inceput in forta cu portii mari de sarmale, fripturi si alte bunatati romanesti, drese cu vin de tara sau tarii. Cei mici au dat startul la petrecere, ridicand de pe scaune colegii mai mari, pe care i-au provocat sa ii insoteasca pe ringul de dans. Glumele si voia buna au fost accesorizate cu jocuri si concursuri spontane, in care varsta nu a mai contat, astfel incat si cei mari dar si cei mici au impartit suflarici, creand o atmosfera usor zgomotoasa, dar antrenanta.

Si cum se intampla de obicei cand cheful de incinge, timpul trece mult prea repede, astfel ca cu greu s-au lasat dusi petrecaretii din restaurant, indreptandu-se fiecare catre casele lor, inca plini de energie.

Insa orice sfarsit are un nou inceput si cheful va continua pe tot parcursul anului la sala de antrenament. Va asteptam la sala. La multi ani!

 

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.