Probe competitie

ian. 30, 2023 | Pentru practicanti

Probe competitie

ian. 30, 2023 | Pentru practicanti

Clubul Sportiv Wudao participa din 2011 la competitii nationale si internationale. Am obtinut numeroase locuri pe podium: peste 100 de campioni nationali ( locul I ) si 4 medalii la campionatul mondial din China ( 2 x locul II, 2 x locul III ).

Probele de competitie la care participam sunt diferite si se adreseaza doar anumitor categorii de sportivi ( varsta / experienta / nivel tehnic ) in functie de nivelul competitiei ( cupa sau campionat national / european/ mondial ) si tipul competitiei ( taolu sau lupta light contact / lupta full contact ).

Taolu traditional: inlantuiri de miscari care simuleaza lupta cu unul sau mai multi adversari ( cu si fara arma )

Taolu modern: inlantuiri de miscari standardizate care simuleaza lupta cu unul sau mai multi adversari ( cu si fara arma )

Wushu Qinda: proba de lupta care include lovituri de brat si picior cu forta redusa ( 10 % ) si proiectari, exceptie lovituri directe la fata. Se folosesc echipamente de protectie: casca, vesta, tibiere si pieptar fete / cochilie baieti

Wushu Sanda: proba de lupta care include lovituri de brat, picior si proiectari. Se folosesc echipamente de protectie: casca fara pometi, vesta si pieptar fete / cochilie baieti. La competitiile oficiale pot participa doar cei care au minim 12 ani.

Kickboxing / K1: proba de lupta care include lovituri de brat si picior. Se folosesc echipamente de protectie: casca fara pometi, tibiere si pieptar fete / cochilie baieti

Participarea la competitii se va face doar in urma unei selectii cu aproximativ 10 zile inainte de data competitiei.

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.