Rezultate Cupa Romaniei la Wushu 26.11.2016

nov. 30, 2016 | Competitii

Rezultate Cupa Romaniei la Wushu 26.11.2016

nov. 30, 2016 | Competitii

dao_7790-2

Felicitam toti sportivii clubului pentru curaj, atitudine si rezultatele obtinute la Cupa Romaniei la Wushu Kung Fu organizata de FRAM. Au participat 270 de sportivi.

Clubul Sportiv WuDao a participat cu copii, tineri si adulti si a obtinut 70 de medalii.

42 de sportivi au fost selectati sa participe la Wushu Qinda, lupta cu adversar real unde obiectivul principal a fost controlul emotiilor, autocontrolul si exprimarea spiritului de luptator.

qinda

Am obtinut 27 de medalii dintre care 7 de aur, 8 de argint si 12 de bronz.

35 de sportivi au fost selectati sa participe la probele de Taolu, lupta cu adversati imaginari sau reali (demonstrativ – duilian) unde obictivele noastre au fost controlul emotiilor, supletea, eleganta in miscare si indemanarea la manuirea armelor.

taolu1
Stilurile cu care am participat si am obtinut rezultate sunt: Wudang Quan, Wudang Tai Yi, Chang Quan, Cha Quan si Wing Chun.

Am obtinut 43 de medalii dintre care 16 de aur, 13 de argint si 14 de bronz.

Ne bucuram de experienta acumulata si consideram ca cel mai important este sa-ti continui practica indiferent daca ai castigat sa nu.

Cu adevarat puternici sunt cei care au pierdut dar gasesc speranta si curajul de a merge mai departe.

Cu adevarat puternici sunt cei care au castigat dar vor mai mult de la ei si fac ceva in acest sens.

Poate ca ai pierdut un loc pe podium dar ramane experienta. Medalia, diploma, de cele mai multe ori raman prafuite intr-un sertar dar experienta este cea pe care o porti cu tine mereu, pentru ca esti tu 🙂

Multumesc in mod special instructorilor si asistentilor care au ajutat la pregatirea sportivilor.

Multumesc,

Ionut Iordache

 

Galerie Foto Competitie – Click aici!

 

 

 

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...