Rezultate Cupa Romaniei la Wushu 26.11.2016

nov. 30, 2016 | Competitii

Rezultate Cupa Romaniei la Wushu 26.11.2016

nov. 30, 2016 | Competitii

dao_7790-2

Felicitam toti sportivii clubului pentru curaj, atitudine si rezultatele obtinute la Cupa Romaniei la Wushu Kung Fu organizata de FRAM. Au participat 270 de sportivi.

Clubul Sportiv WuDao a participat cu copii, tineri si adulti si a obtinut 70 de medalii.

42 de sportivi au fost selectati sa participe la Wushu Qinda, lupta cu adversar real unde obiectivul principal a fost controlul emotiilor, autocontrolul si exprimarea spiritului de luptator.

qinda

Am obtinut 27 de medalii dintre care 7 de aur, 8 de argint si 12 de bronz.

35 de sportivi au fost selectati sa participe la probele de Taolu, lupta cu adversati imaginari sau reali (demonstrativ – duilian) unde obictivele noastre au fost controlul emotiilor, supletea, eleganta in miscare si indemanarea la manuirea armelor.

taolu1
Stilurile cu care am participat si am obtinut rezultate sunt: Wudang Quan, Wudang Tai Yi, Chang Quan, Cha Quan si Wing Chun.

Am obtinut 43 de medalii dintre care 16 de aur, 13 de argint si 14 de bronz.

Ne bucuram de experienta acumulata si consideram ca cel mai important este sa-ti continui practica indiferent daca ai castigat sa nu.

Cu adevarat puternici sunt cei care au pierdut dar gasesc speranta si curajul de a merge mai departe.

Cu adevarat puternici sunt cei care au castigat dar vor mai mult de la ei si fac ceva in acest sens.

Poate ca ai pierdut un loc pe podium dar ramane experienta. Medalia, diploma, de cele mai multe ori raman prafuite intr-un sertar dar experienta este cea pe care o porti cu tine mereu, pentru ca esti tu ­čÖé

Multumesc in mod special instructorilor si asistentilor care au ajutat la pregatirea sportivilor.

Multumesc,

Ionut Iordache

 

Galerie Foto Competitie – Click aici!

 

 

 

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.