Sprijina Clubul Sportiv WuDao

apr. 6, 2020 | Diverse

Sprijina Clubul Sportiv WuDao

apr. 6, 2020 | Diverse

Obisnuiti sa desfasuram antrenamente in fiecare zi direct cu sportivii, perioada aceasta in care sunt restrictii din cauza cornavirusului ne-a pus in situatia de a face schimbari in ceea ce priveste modul de antrenament.

Wu Tao Kung Fu ( C.S.WuDao) se adapteaza si merge mai departe desfasurand antrenamente online adaptate unui spatiu restrans.

Proiectul nostru

Dorim sa oferim celor interesati posibilitatea de a face miscare prin cursuri online. Desfasuram antrenamente de Kung Fu, Wushu Sanda ( Kickboxing ), Tai Chi si Qi Gong. Antrenamentele sunt pentru toate varstele si poti fi accesate in mod gratuit pe site-ul nostru.

Sprijin financiar

Cei care au posibilitatea sa sprijine actiunea noastra pot face o donatie catre clubul nostru.

Banca Tansilvania, Sucursala Militari
Beneficiar: Asociatia Clubul Sportiv Wudao
Cont Beneficiar: RO29BTRL04601205W43430XX
Detalii Tranzactie: Donatie

Va multumim,

Echipa WuDao

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...