Stagiu Kung Fu Tineri si Adulti 2021

mai 24, 2021 | Stagii

Stagiu Kung Fu Tineri si Adulti 2021

mai 24, 2021 | Stagii

Locuri disponibile stagiu: 2 din 40

Locuri disponibile transport: 4 din 29

update: 22.07.2021

Stagiu Kung Fu - Wushu @ C.S.WuDao

In perioada 31 iulie – 6 august 2021, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Kung Fu Adulti Moeciu 2015

Aflat pe valea Buzaului, spre drumul ce duce inspre Brasov, Complexul Ciuta este dedicat sportivilor, incluzand baza de antrenament in aer liber, dar si posibilitatea de a exersa in interior. Conditiile oferite de acest complex sportiv sunt adaptate nevoilor sportivilor, oferind atat meniuri variate cat si servicii aditionale, precum piscina si jacuzzi sau echipamente sportive moderne pentru antrenamente suplimentare.

In acest stagiu, vom incerca sa avem un antrenament similar cu cel pe care l-am avut in stagiile din China. Vom incepe dimineata cu exercitii de Qi Gong (cele 5 animale) si respiratie, vom continua cu baze (deplasari, lovituri de brate si picioare), vom exersa taolu-uri si tehnici de autoaparare si vom incheia cu exercitii de meditatie. Pe langa partea practica vor exista si mai multe teme teoretice in care vom aborda subiecte care tin de mentalitatea si spiritualitatea practicantului de Kung Fu. In afara antrenamentelor, vom incerca sa realizam cat mai multe activitati in mijlocul naturii pentru a beneficia din plin de atractiile acestei zone.

Programa

– Baston ( partea a 3-a Xuan Wu Gun, forma predata in stagiile anterioare )

– Taiji Quan ( baze ) & Qi Gong

– Evantai ( Wudang Fan )

– Sabie

– Meditatie
Statica „Shi San Zhuang”
Statica si dinamica „Huin Chun Qi Gong”

– Autoaparare Wushu Sanda & Kickboxing

*vom reveni cu o programa detaliata

Stagiul va mai cuprinde:

– Petrecere
– Drumetie
– Seara de meditatie
– Seara de film
– Sedinta foto
– Respiratia (oxigenarea corpului, metode de autocontrol, tipuri de respiratie)

Obiectivele noastre pentru aceast tabara sunt:

– disciplina, respectul, ordinea interioara/exterioara, dobandirea unor tehnici de autoaparare si autocontrol (Taolu), o alimentatie echilibrata, buna dispozitie si increderea in sine

Perioada:

sambata 31 iulie – vineri 6 august 2021

Vom pleca din Bucuresti sambata 31 iulie la ora 8.00. Tabara se va incheia vineri 6 august la ora 11.00

Cazare:

Loc de cazare in camera de 2 persoane cu baie.

Meniu orientativ:

micul dejun: ceai/lapte, cereale cu lapte, oua ochiuri/omleta/fierte, cascaval, branza, legume, unt, dulceata

pranzul: ciorba sau supa, carne cu garnitura, fructe

masa de seara: cascaval pane cu rosii/pulpe cu cartofi natur/orez cu lapte/mamaliga cu branza/desert

Va rugam sa specificati daca aveti un regim alimentar mai deosebit (vegetarian, alergii alimentare, etc.)

Transport:

Pentru transport am rezervat un microbuz cu 22 de locuri.

Pretul pentru transport este de 80 lei ( dus – intors ) si se achita separat de costul taberei. Rezervarea locului se va face doar prin achitarea taxei.

Distanta Bucuresti-Ciuta este de 140 km si poate fi parcursa cu masina in aproximativ 2 ore si jumatate.  Pentru o buna organizare, va rugam sa specificati in momentul inscrierii daca doriti sa rezervati un loc la microbuz.

Inscriere:

In acest “Stagiu de Kung Fu” se pot inscrie tineri si adulti cu varsta minima 12 ani.

Pentru inscriere si rezervare este necesara achitarea unui avans (nereturnabil) si completarea formularului de mai jos. Restul sumei se va achita pana la 20 iulie 2021.

Numarul de locuri este limitat, vor avea prioritate cei care achita primii.

Instructorii vor face eforturi ca toti participantii sa fie tratati in mod egal si se integreze cat mai bine dar in cazul in care cineva nu se adapteaza din diferite motive, sau pleaca din stagiu mai devreme, taxa de stagiu nu se va putea returna ( nici integral, nici partial ).

Aceasta tabara va fi coordonata de Ionut Iordache.

Taxa stagiu: 1250 lei

* taxa se poate plati in rate pana la data de 20 iulie 2021

** se poate achita doar cash la antrenamente

Avansul este de 100 lei si asigura rezervarea locului in stagiu.

*avansul nu este returnabil decat in cazul in care nu se va tine stagiul

Suma integrala se va achita pana la data 20 iulie 2020

In cazul in care pana la inceperea stagiului apare o noua siuatie de urgenta sau alerta care ar impiedica desfasurarea stagiului suma se va returna integral. 

Transport

80 lei dus – intors

* plecarea si sosirea va fi de la bezinaria Mall ( vis a vis de Cora Lujerului )

** rezervarea locului se va face in ordinea achitarii

Formular inscriere:

Important: dupa ce ati trimis formularul de inscriere verificati adresa de mail pentru confirmare. Daca nu apare, verificati si in Spam si folositi comanda No Spam!

Prin utlizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor transmise (email, nume, numar de telefon, adresa si IP) de catre site.

Prin participarea la stagiu sunteti de acord cu conditiile de participare, cu filmarea si fotografierea copiilor precum si cu publicarea materialelor.

Completati cu atentie adresa de email!
Completati locatie unde veniti la antrenamente
Specificati daca aveti un regim alimentar, un tratament medicamentos sau alte lucruri pe care ar trebui sa le stim. Daca nu aveti, mentionati: Nu am!
Mentionati daca aveti nevoie de transport. Vom inchiria un microbuz cu 22 de locuri. Locurile se vor ocupa in ordinea achitarii transportului!

Pentru mai multe informatii puteti folosi adresa de mail si numarul de telefon de mai jos:

Mail: kfwutao@gmail.com

Tel. / WhatsApp: 0722.784.229

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.