Campionatul European de Taiji Quan 4 – 5 mai 2014

mai 3, 2014 | Competitii

Campionatul European de Taiji Quan 4 – 5 mai 2014

mai 3, 2014 | Competitii

Romania este gazda Campionatului European de Taiji (Tai Chi) Quan si Stiluri interne din Wushu (Kung Fu). Competitia se va desfasura la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Duminica 4 mai 2014 de la ora 18.30 va avea loc ceremonia de deschidere a Campionatului European unde vom urmari demonstratii sustinute de sportivi din lotul Chinei, Rusiei si Ucrainei.

Competitia va incepe Luni 5 mai 2014 de la ora 9.00.

Clubul Sportiv WuDao invita membrii dar si alte persoane interesate de artele martiale sa participe Duminica 4 mai 2014 ora 18.30 la Ceremonia de Deschidere a Competitiei.

Intrarea este libera.

In cadrul Ceremoniei de deschidere a Campionatului European de Taiji Quan vor participa si 32 de copii care vor reprezenta fiecare tara participanta la competitie.

Federatia Romana de Arte Martiale solicita sprijinul Clubului WuDao pentru ceremonia de deschidere.

Copiii care au disponibiliate sunt rugati sa vina Duminica 4 mai 2014 de la ora 17.45 la Sala Polivalenta.

Vor participa la demonstratie copiii care vin echipati cu costumul traditional.

Va rugam confirmati prezenta la eveniment.

Va multumesc!

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.