Campionatul European de Taiji Quan 4 – 5 mai 2014

mai 3, 2014 | Competitii

Romania este gazda Campionatului European de Taiji (Tai Chi) Quan si Stiluri interne din Wushu (Kung Fu). Competitia se va desfasura la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Duminica 4 mai 2014 de la ora 18.30 va avea loc ceremonia de deschidere a Campionatului European unde vom urmari demonstratii sustinute de sportivi din lotul Chinei, Rusiei si Ucrainei.

Competitia va incepe Luni 5 mai 2014 de la ora 9.00.

Clubul Sportiv WuDao invita membrii dar si alte persoane interesate de artele martiale sa participe Duminica 4 mai 2014 ora 18.30 la Ceremonia de Deschidere a Competitiei.

Intrarea este libera.

In cadrul Ceremoniei de deschidere a Campionatului European de Taiji Quan vor participa si 32 de copii care vor reprezenta fiecare tara participanta la competitie.

Federatia Romana de Arte Martiale solicita sprijinul Clubului WuDao pentru ceremonia de deschidere.

Copiii care au disponibiliate sunt rugati sa vina Duminica 4 mai 2014 de la ora 17.45 la Sala Polivalenta.

Vor participa la demonstratie copiii care vin echipati cu costumul traditional.

Va rugam confirmati prezenta la eveniment.

Va multumesc!

 

 

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...