Poze si Impresii de la C.N. de Wushu Kung Fu 22 februarie 2014

feb. 23, 2014 | Competitii

Intr-o atmosfera de competitie, cu antrenori pregatindu-si elevii si sustinatori incurajandu-si favoritii cu urale vesele si puternice, cu arbitrii sobri si seriosi, pe patru suprafete de concurs s-a desfasurat sambata, 22 februarie, Campionatul National de Wushu Kung Fu, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Sportivi din toata tara au fost prezenti la acest eveniment, iar Clubul Sportiv WuDao s-a prezentat cu 18 concurenti, dintre care majoritatea au fost juniori. S-au desfasurat probe de Qinda  light contact pentru cei mici, Santa full contact pentru adulti, taolu modern si taichi. Incepand cu ora 8:00, Sala Polivalenta a fost umpluta de participanti, antrenori si sustinatori, forfotindu-se si mutandu-se permanent de la o suprafata de concurs la alta, pentru a fi mai aproape de concurentii favoriti. Galeria WuDao s-a facut remarcata atat prin veselia si energia care i-au insotit pe sustinatori pe tot parcursul competitiei, insa si prin steagul Wu Tao, lucrat manual de unul din elevii clubului.

Aplicand ce au invatat la antrenamente, concurentii de la Clubul WuDao au dat totul in meciurile sustinute, combinand  loviturile directe de pumni si crosee cu lovituri de picioare sau proiectari, care de multe ori au surprins adversarii. Rand pe rand, cei mici s-au luptat cu cate 2, 3 sau chiar mai multi adversari si cei mai multi dintre ei au ajuns pe podium. Astfel, Clubul WuDao a castigat 12 medalii la Campionatul National de Wushu Wushu Kung Fu.

Antrenamentele in forta, pe stilurile Wushu Qinda – Sanda si Wu Tao Kung Fu, au dat roade, astfel incat Clubul WuDao a adus 3 campioni nationali la juniori: Zelda Vizureanu, Madalina Stanciu si Emil Stancu, 3 vicecampioni: Stefan Pieptea, Eduard Alexandru si Marius Alexandru si 6 castigatori ai medaliei de bronz: Andrei Popa, Cristian Gociu, Cristiana Butnaru, Dennis Munteanu, Cosmin Iordan si Alexandru Popazu.

Desi majoritatea concurentilor au fost juniori, cu totii au sustinut meciuri care au aratat ca sunt profesionisti, atat prin stilul de lupta, cat si prin atitudine si comportament. Au aratat ca stiu sa se bucure de victorie, insa si sa isi felicite adversarii care de data aceasta i-au depasit. Felicitari tuturor sportivilor!

 

 

 

Poze la o rezolutie mai mare – click aici!

Descarca toate pozele (peste 500) – click aici!

(pozele poti fi descarcate pana la data de 11 martie 2014)

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...