Program cursuri 14 – 16 noiembrie 2014

nov. 14, 2014 | Cursuri si antrenamente

Program cursuri 14 – 16 noiembrie 2014

nov. 14, 2014 | Cursuri si antrenamente

Scoala Wu Tao Kung Fu

Din cauza alegerilor prezidentiale, cursurile desfasurate la Scoala Generala nr. 156, Colegiul Tehnic Carol si Liceul Costin Kiritescu din zilele de sambata 15 noiembrie si duminica 16 noiembrie se vor suspenda.

Cursurile desfasurate vineri 14 noiembrie la Liceul Mihai Bravu (Dristor) si Colegiul Tehnic Carol (Crangasi) se vor desfasura dupa programul obisnuit.

Va multumim pentru intelegere!

 

 

 

 

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.