Demonstratie Kung Fu – Saptamana Europeana a Sportului 2022

oct. 5, 2022 | Articole, Seminarii si demonstratii

Demonstratie Kung Fu – Saptamana Europeana a Sportului 2022

oct. 5, 2022 | Articole, Seminarii si demonstratii

Clubul Sportiv Wudao a reprezentat Federatia Romana de Wushu KungFu la „Saptamana Europeana a Sportului”, eveniment organizat de Ministerul Sportului #BEACTIVE in Bucuresti.

Am participat cu o demonstratie la deschiderea oficiala Vineri 23 septembrie 2022 la Sala Polivalenta si cu antrenamente si demonstratii in Parcul IOR Sambata 24 septembrie 2022.

Multumim Federatiei Romane de Wushu KungFu pentru recomandare si Ministerului Sportului pentru oportunitate!

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.