Demonstratie Wu Tao Kung Fu la Crosul Proingenio 7 iunie 2014

iun. 7, 2014 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie Wu Tao Kung Fu la Crosul Proingenio 7 iunie 2014

iun. 7, 2014 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie Wu Tao Kung Fu

Parcul Carol a gazduit sambata 7 iunie 2014 prima editie a crosului ProIngenio care a adunat aproape 200 de participanti. Clubul Sportiv WuDao a fost partenerul acestui eveniment si a prezentat o demonstratie de arte martiale chinezesti Wu Tao Kung Fu – Wushu. Din partea clubului au participat 3 concurenti la cros si au obtinut locuri fruntase in aceasta competitie: Anusca Buta locul I, Ioana Minciu locul II si Romani Buta locul II. Dupa demonstratie a urmat un atelier de Kung Fu unde copiii au avut ocazia sa invete cateva miscari de Kung Fu.

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.