Demonstratie Wushu Kung Fu la Festivalul Body Mind Spirit

mart. 4, 2013 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie Wushu Kung Fu la Festivalul Body Mind Spirit

mart. 4, 2013 | Seminarii si demonstratii

Clubul Sportiv WuDao a participat la festivalul Body Mind Spirit cu o demonstratie de arte martiale Wushu Kung Fu. Demonstratia a avut loc Duminica la Sala Palatului.

Intr-o atmosfera calda, primitoare, 12 sportivi ai clubului au sustinut o demonstratie in care au prezentat tehnici de autoaparare, meditatie si taolu-uri.

Multumim sportivilor pentru modul in care s-au prezentat!

Au participat: Zelda Vizureanu, Diana Petre, Ilynka Saizu, Bianca Valcu, Madalina Stanciu, Radu Avram, George Vulcan, Stefan Pieptea, Alexandru Pieptea, Andrei Popa, Andrei Neacsa, Denis Munteanu

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.