Impresii si poze de la Gala Wu Tao Kung Fu decembrie 2012

ian. 3, 2013 | Seminarii si demonstratii

Impresii si poze de la Gala Wu Tao Kung Fu decembrie 2012

ian. 3, 2013 | Seminarii si demonstratii

Gala arte martiale

Pe cand Mosul isi incarca desagii cu cadouri si bunatati pentru copiii cuminti si isi lega renii la sanie, membrii clubului Wu Tao Kung Fu din Bucuresti, mai mici si mai mari, au inceput incalzirea sub supravegherea si coordonarea instructorilor lor, pentru ceea ce avea sa urmeze: demonstratia de sfarsit de an.

Daca pe parcursul intregului an 2012, atat copiii cat si cei mai mari, incepatorii si cei mai avansati, au lucrat intens, invatand si aplicand lovituri, blocaje si taolu-uri diverse, data de 22 decembrie a fost un bun prilej pentru ei de a demonstra cunostintele teoretice si abilitati martiale dobandite, in cadrul unui eveniment organizat de Clubul WuDao, la liceul economic Kiritescu, din Bucuresti. Asadar, sub privirile admirative ale parintilor, bunicilor, prietenilor, si celor dragi, in general, s-au desfasurat probele demonstrative ale practicantilor stilului Wu Tao Kung Fu din Bucuresti.

Am asistat, pe rand, la proceduri de aparare urmarind demonstratii de rutina blocajelor, am trecut prin taolu-uri (forme de simulare a luptei cu unul sau mai multi adversari), am luat contact cu taolu-uri cu arme si am privit cu interes cateva demonstratii practice, de lupta, pe diferite nivele de pregatire.

Spre final am avut placerea de a-i admira pe cei mici, care, pe ritmuri chinezesti, au uimit audienta prin claritatea miscarilor, supletea, flexibilitatea si atitudinea de care au dat dovada. Noua copii de la grupele de avansati au pregatit un moment artistic, imbinand gratia specifica elementului Yin, cu fermitatea specifica elementului Yang, care impreuna genereaza armonia si echilibrul de sine. Copiii au aratat tuturor ce inseamna sa ai o minte clara si o inima deschisa, concentrare, control si educatie martiala: o stare de spirit pozitiva, voie buna si sanatate. Celor care au ramas impresionati de demonstratiile copiilor, dar si de toate celelalte momente martiale din cadrul acestui eveniment, le recomandam sa urmeze exemplul practicantilor stilului Wu Tao Kung Fu.

Dar cum intre timp am aflat ca Mos Craciun s-a impotmolit pe drum, n-am pierdut vremea, ci ne-am antrenat printr-o sedinta foto, realizata de fotografi profesionisti si amatori. Si ca sa il ajute pe mosul sa ajunga cat mai repede, cei mai nerabdotori dintre membrii Clubului WuDao, copiii, i-au cantat colinde cat mai vesele si mai convingatoare, astfel incat Mosul a ajuns si pe la noi, razbind printre nameti, fiind intampinat cu urale de bucurie si entuziasm.

Si pentru ca toti practicantii Wu Tao Kung Fu au fost cuminti, cu totii au primit diplome pentru demonstratiile sustinute si au fost recompensati si de Mosul.

Acest moment a reprezentat oportunitatea pentru fiecare dintre participanti sa se autoevalueze, sa isi inteleaga progresul dar in acelasi timp si partile pe care trebuie sa le mai lucreze, pentru a obtine rezultate mai bune. Totodata, acest eveniment a oferit ocazia tuturor celor care au participat sa se pregateasca pentru examenul de centura ce va fi organizat in primavara anului 2013.

In asteptarea acestui moment, dorim succes tuturor practicantilor si ii incurajam sa exerseze cat mai des, atat la sala cat si acasa, pentru a se autodepasi.

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.