Examen centura Copii 2024

mai 24, 2023 | Examen centura

Examen centura Copii 2024

mai 24, 2023 | Examen centura

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda.

Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie.

Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica pana la data examenului si au dobandit un nivel de cunostinte tehnice si practice. Se mai tine cont de disciplina si atentia sportivului din timpul antrenamentului.

Ordinea centurilor: ALBA, GALBENA, PORTOCALIE / ROSIE, VERDE, ALBASTRA / MOV, MARO, NEAGRA

Clubul Sportiv WuDao organizeaza examenul de centura pentru Copii.

*programul il gasiti in subsolul paginii

Pentru a putea comanda centurile si diplomele este necesar sa faceti inscrierea prin formularul de mai jos pana la data de 16 iunie 2024.

Conditii de participare:

  • inscrierea in formularul de mai jos
  • achitarea taxei de 50 lei ( include centura si diploma ) la cursuri pana pe data de 25 iunie 2024
  • prezentarea in scris, in ziua examenului a subiectului de teorie
  • *cei care sustin examenul pentru centura alba nu au subiect de teorie
  • la examen sa aveti costumul traditional
  • *cei care nu au vor veni cu pantaloni lungi si bluza (tricou) de culoare inchisa (negru, albastru…)

SUBIECTE TEORIE CENTURA GALBENA – VERDE  – CLICK AICI!

La examenul de centura vor putea asista si parintii. Intrarea in sala se va face doar cu protectii pentru incaltaminte care vor fi puse la dispozitie de catre club. Pot participa si sportivii care nu sustin examenul de centura la partea de antrenament comun.

Daca aveti intrebari ne puteti contacta pe WhatsApp la 0722784229

IMPORTANT!

  • Completati cu atentie adresa de email
  • Dupa ce ati trimis formularul de inscriere verificati adresa de email pentru confirmare. Daca nu apare, verificati si in Spam si folositi comanda No Spam!
  • Prin utlizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor transmise (email, nume, numar de telefon, adresa si IP) de catre Clubul Sportiv WuDao si site.
  • Prin participarea la examen sunteti de acord cu filmarea si fotografierea precum si cu publicarea materialelor.
Asa cum veti trece numele aici va aparea si pe diploma in mod automat. Completati cu atentie!
Sala si grupa unde frecventati antrenamentele
Centura pentru care se sustine examentul

Va rugam sa acceptati cookie-urile din site pentru a putea inregistra informatiile dvs.

__________________________________________

 


 

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.