Impresii demonstratie Kung Fu la After School Degetica

sept. 15, 2013 | Seminarii si demonstratii

Impresii demonstratie Kung Fu la After School Degetica

sept. 15, 2013 | Seminarii si demonstratii

Clubul Sportiv WuDao a organizat o demonstratie de arte martiale Kung Fu Wushu la After Scholl Degetica in data de 13 septembrie 2013.

11 membri ai clubului au sustinut demonstratii de Taolu si tehnici de autoaparare sub privirile curioase ale copiilor de la „Degetica”.

La demonstratie au participat: Zelda Vizureanu, Stefan Pieptea, Bianca Valcu, Diana Petre, Madalina Stanciu, Darius Godeanu, Denis Munteanu, Alexandru Pieptea, Radu Avram, George Vulcan si Cristiana Demeteanu.

Video – in curand!

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.