Poze si Impresii Demonstratie – Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 25, 2013 | Seminarii si demonstratii

Poze si Impresii Demonstratie – Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 25, 2013 | Seminarii si demonstratii

 

Intr-o atmosfera calda, pe muzica latino ne-am inceput incalzirea la Palatul Copiilor. Dupa un numar de balet, a venit randul echipei Wu Tao Kung Fu sa intre pe scena in aplauzele publicului. Increzatori, cu atitudine si relaxare, cei 9 membri ai Clubului Sportiv WuDao au inceput demonstratia de arte martiale chinezesti (Kung Fu – Wushu) unde au prezentat exercitii de respiratie si meditatie, baze (lovituri si blocaje), taolu-uri (lupta cu adversari imaginari) si exercitii de autoaparare.

Felicitam sportivii care au participat la demonstratie si multumim Asociatiei Conil pentru invitatie si organizare.

Au participat: Stefan Pieptea, Andrei Popa, Bianca Valcu, Madalina Stanciu, Alexandru Pieptea, Luca Mantu, Ilinca Bordeiu, Alexandra Stan, Dennis Munteanu.

Demonstratie Wu Tao Kung Fu (Wushu)

 

 Mai multe poze- click aici!

Ultimele articole

Campionatul National de Wushu 17 septembrie 2023

Pe data de 17 septembrie 2023 la Sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc Campionatul National de Wushu care a inclus probe de Taolu Modern si Sanda.

Stagiu Tineri si Adulti 28 august – 3 septembrie 2023

Stagiu Tineri si Adulti 28 august – 3 septembrie 2023

In perioada 28 august – 3 septembrie 2023, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.