Poze si Impresii Demonstratie – Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 25, 2013 | Seminarii si demonstratii

Poze si Impresii Demonstratie – Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 25, 2013 | Seminarii si demonstratii

 

Intr-o atmosfera calda, pe muzica latino ne-am inceput incalzirea la Palatul Copiilor. Dupa un numar de balet, a venit randul echipei Wu Tao Kung Fu sa intre pe scena in aplauzele publicului. Increzatori, cu atitudine si relaxare, cei 9 membri ai Clubului Sportiv WuDao au inceput demonstratia de arte martiale chinezesti (Kung Fu – Wushu) unde au prezentat exercitii de respiratie si meditatie, baze (lovituri si blocaje), taolu-uri (lupta cu adversari imaginari) si exercitii de autoaparare.

Felicitam sportivii care au participat la demonstratie si multumim Asociatiei Conil pentru invitatie si organizare.

Au participat: Stefan Pieptea, Andrei Popa, Bianca Valcu, Madalina Stanciu, Alexandru Pieptea, Luca Mantu, Ilinca Bordeiu, Alexandra Stan, Dennis Munteanu.

Demonstratie Wu Tao Kung Fu (Wushu)

 

 Mai multe poze- click aici!

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...