Poze si Impresii Demonstratie – Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 25, 2013 | Seminarii si demonstratii

Poze si Impresii Demonstratie – Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 25, 2013 | Seminarii si demonstratii

 

Intr-o atmosfera calda, pe muzica latino ne-am inceput incalzirea la Palatul Copiilor. Dupa un numar de balet, a venit randul echipei Wu Tao Kung Fu sa intre pe scena in aplauzele publicului. Increzatori, cu atitudine si relaxare, cei 9 membri ai Clubului Sportiv WuDao au inceput demonstratia de arte martiale chinezesti (Kung Fu – Wushu) unde au prezentat exercitii de respiratie si meditatie, baze (lovituri si blocaje), taolu-uri (lupta cu adversari imaginari) si exercitii de autoaparare.

Felicitam sportivii care au participat la demonstratie si multumim Asociatiei Conil pentru invitatie si organizare.

Au participat: Stefan Pieptea, Andrei Popa, Bianca Valcu, Madalina Stanciu, Alexandru Pieptea, Luca Mantu, Ilinca Bordeiu, Alexandra Stan, Dennis Munteanu.

Demonstratie Wu Tao Kung Fu (Wushu)

 

 Mai multe poze- click aici!

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.