Demonstratie la festivalul Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 21, 2013 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie la festivalul Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 21, 2013 | Seminarii si demonstratii

Clubul Sportiv WuDao va participa duminica 24 noiembrie 2013 cu o demonstratie de arte martiale stilul Wu Tao Kung Fu (Wushu) la FESTIVALUL INTEGRARII – CONILFEST.

Demonstratia va incepe la ora 15.00 si va avea loc la sala mare a Palatului National al Copiilor din Bucuresti.

Festivalul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor particulare si de stat din Bucuresti care doresc sa-si prezinte activitatea intr-o maniera unica, interactiva, prin intermediul unui spectacol pe care il vor oferi in fata parintilor, bunicilor si prietenilor.

Din partea clubului vor participa:

Ilinca Bordeiu

Stefan Pieptea

Alexandru Pieptea

Alexandra Stan

Andrei Popa

Darius Godeanu

Madalina Stanciu

Luca Mantu

Dennis Munteanu

Bianca Valcu

Sportivii trebuie sa vina la Palatul Copiilor de la ora 14.15, obligatoriu vor avea costumul traditional Wu Tao Kung Fu (pantalon + bluza).

Evenimentul se va incheia la ora 16.00

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...