Demonstratie la festivalul Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 21, 2013 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie la festivalul Conilfest 24 noiembrie 2013

nov. 21, 2013 | Seminarii si demonstratii

Clubul Sportiv WuDao va participa duminica 24 noiembrie 2013 cu o demonstratie de arte martiale stilul Wu Tao Kung Fu (Wushu) la FESTIVALUL INTEGRARII – CONILFEST.

Demonstratia va incepe la ora 15.00 si va avea loc la sala mare a Palatului National al Copiilor din Bucuresti.

Festivalul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor particulare si de stat din Bucuresti care doresc sa-si prezinte activitatea intr-o maniera unica, interactiva, prin intermediul unui spectacol pe care il vor oferi in fata parintilor, bunicilor si prietenilor.

Din partea clubului vor participa:

Ilinca Bordeiu

Stefan Pieptea

Alexandru Pieptea

Alexandra Stan

Andrei Popa

Darius Godeanu

Madalina Stanciu

Luca Mantu

Dennis Munteanu

Bianca Valcu

Sportivii trebuie sa vina la Palatul Copiilor de la ora 14.15, obligatoriu vor avea costumul traditional Wu Tao Kung Fu (pantalon + bluza).

Evenimentul se va incheia la ora 16.00

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.