Poze si Impresii din Stagiul de Kung Fu – Tineri si Adulti

sept. 1, 2014 | Stagii

Poze si Impresii din Stagiul de Kung Fu – Tineri si Adulti

sept. 1, 2014 | Stagii

Stagiu Kung Fu Adulti Moeciu 2014

Stagiul de la Moeciu de Sus din perioada 23-29 august 2014 dedicat adultilor a presupus predarea si invatarea a doua taolu-uri cu arme. 32 de cursanti inscrisi la acest stagiu au avut ocazia sa invete baze si primele forme din taolu-ul cu bastonul – Wudang Ba Xian Gun, respectiv o forma de initiere in taolu-ul cu eventaiul – 18 form Fan. In functie de interesul catre o anumita arma, participantii s-au impartit, invatand unul din cele doua taolu-uri predate in acest stagiu.

Pe langa predarea formelor de miscari inlantuite cu armele, antrenamentele de la Moeciu au mai inclus anul acesta si o parte de creativitate, provocand participantii din stagiu sa identifice miscarile de lupta ale anumtor animale: dragonul, tigrul sau maimuta, pe care le-au redat in miscari de arte martiale.

Nu au lipsit anul acesta antrenamentele optionale in padure, unde participantii au putut sa si perfectioneze taolu-ul invatat in stagiu dar si sa isi repete celelalte forme de taolu invatate la sala. Drumetiile si noptile de socializare au completat activitatile din stagiul de la Moeciu de Sus. Astfel, urmand pasii colegilor mai mici de antrenament, adultii s-au avantat intr-o drumetie de aproximativ doua ore in jurul Vaii Bangaleasa, avand ocazia sa admire de sus frumusetile platonice si pitorescul zonei.

Anul acesta, serile de petrecere si socializare au venit cu ceva in plus, completand jocurile de carti, ceaiul sau vinul de seara care imbibau cursantii la delectare. Cativa colegi de antrenament au venit echipati cu instrumente muzicale, delectandu-si audienta cu melodii din repertoriul national si international, cantate la orga, chitara electrica sau chitara clasica si voce.

La finalul stagiului, practicantii au prezentat formele de taolu cu arme invatate, dupa care a urmat festivitatea de premiere si pregatirea de plecare.

Seminarul a fost sustinut de Ionut Iordache, instructor Kung Fu Wushu si membru fondator al Clubului Sportiv WuDao.

Pentru a vedea pozele la o rezolutie mai buna – click aici!

Foto: A.Kuncser

Foto: Florin Stircu

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.