Stagiu Salina Slanic Prahova 15 noiembrie 2014

nov. 13, 2014 | Stagii

Stagiu Salina Slanic Prahova 15 noiembrie 2014

nov. 13, 2014 | Stagii

Stagiu arte martiale in Salina Slanic Prahova

Invitam sportivii de la grupa de Taolu Avansati pe data de 15 noiembrie la un antrenament intr-un loc deosebit : Salina Slanic Prahova!

Recunoscuta ca fiind cea mai mare salina din Europa, Salina Slanic Prahova este renumita pentru proprietatile curative ale microclimatului bogat in aerosoli. De aceea, un antrenament in Salina Slanic Prahova este o ocazie foarte buna pentru a intari sanatatea aparatului respirator prin exercitii de respiratie si prin antrenamentul specific unui curs de arte martiale.

Stagiul include un antrenament de 4 ore in care vom exersa: exercitii de mobilitate, tehnici de baza, aplicatii cu partener, taolu, studiu lupta si qigong (exercitii de respiratie).

Participanti la stagiu

La stagiu se pot inscrie  doar copiii de la grupa de avansati Taolu.

Programul stagiului

08.30 Plecarea din Bucuresti

* Benzinaria Mall – vis a vis de Cora Lujerului

10.30 Intrarea in salina

10.30 – 14.30 Antrenament

15.00 Vom servi masa la restaurant

16.00 Plecarea spre Bucuresti

18.00* Sosirea in Bucuresti

* ora aproximativa – vom publica pe aceasta pagina daca apar modificari

* Benzinaria Mall – vis a vis de Cora Lujerului

Costurile stagiului

Taxa de participare: GRATUIT

Taxa de intrare in salina: 18 lei – adulti, 9 lei – prescolari, elevi, studenti

* obligatoriu carnetul de elev, student

Transport Bucuresti – Salina (100 km): GRATUIT

www.cosepa.ro

Masa : Fiecare copil sa aiba la el mancare pentru drum si pentru salina. Dupa antrenament vom servi masa la restaurant, pretul pentru o masa cu 2 feluri de mancare fiind de aproximativ 25 lei.

Data limita de inscriere: 13 noiembrie 2014 ora 14.00

Costuri: Fiecare copil sa aiba la el 50 lei

Date de contact: Cei care doresc sa se inscrie sa lase un mesaj in formularul de mai jos.

Despre Salina

Salina de la Slanic Prahova este cunoscuta ca fiind cea mai mare salina din Europa.

Stagiu Salina Wu Tao Kung FuSalina este alcatuita din 14 camere cu profil trapezoidal avand 10 m deschidere la tavan si 32 m la talpa si o inaltime de 54 m. Diferenta de cota intre suprafata si vatra minei este de 208 m si este parcursa cu liftul in 90 de secunde. La 40 de metri in sus de la tavanul salinei Unirea incepe podeaua unei saline mai mici – mina Mihai – care nu este accesibila publicului. Spatiul excavat ocupa un volum de 2, 9 milioane metri cubi si se intinde pe o suprafata de 7.8 hectare. Coborarea in salina se face cu un lift care-ti da ceva fiori. Chiar daca nu seamana cu un lift de bloc, chiar daca se cam zgaltaie si face zgomot si chiar daca ti se infunda urechile din cauza presiunii, pare mult mai sigur.

Salina are la dispozitie locuri de joaca, un teren de sport, o sala cu mese de biliard si un bufet. In plus, ii poti vedea pe Burebista, Traian, Decebal, Eminescu, Mihai Viteazu, statui sculptate in sare de artistul Iustin Nastase.

Tratamentele constau ca in cazul oricarei saline in inhalarea aerului puternic ionizat, eficient in bolile cailor respiratorii boli astmatice, bronsitice, alergice. Sunt necesare cel putin 4 ore / zi pentru rezultate bune.

Aerajul in salina este natural, cu temperatura constanta in tot timpul anului de 12 grade Celsius, presiunea atmosferica este de 730 mm coloana de mercur, iar umiditatea cu minim 10% mai redusa decat la suprafata.

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.