Poze si Impresii din stagiul de Tai Chi – Olimp 18 – 20 iulie 2014

aug. 7, 2014 | Stagii

Poze si Impresii din stagiul de Tai Chi – Olimp 18 – 20 iulie 2014

aug. 7, 2014 | Stagii

stagiu-tai-chi-olimp-18-20-iulie-moon

Am plecat la mare in perioada 18-20 iulie, intr-o formula mixta, formata din adulti si copii. Stagiul de la Olimp din acest an a avut ca tematica invatarea sau perfectionarea 18 forme Tai Chi. La malul marii sau aproape de padure s-au exersat la inceputul stagiului secvente separate din acest Tai Chi. Odata cu asimilarea si aprofundarea miscarilor, secventele au fost inlantuite, pana cand 18 forme a fost repetat in intregime, de 18 ori, atat dimineata cat si seara.

Antrenamentul de dimineata reusea sa trezeasca practicantii datorita miscarilor line si relaxante, a respiratiei constiente si a armonizarii cu aerul sarat si briza marii. Pe langa antrenamentele matinale (cu incepere de la ora 6:00) si cele de seara, care incepeau dupa orele de relaxare, stagiul de la Olimp a inclus si momente de odihna sau socializare pe plaja si in valurile jucause. Ore intregi, participantii la stagiu au inotat ori s-au balacit, dupa pricepere, au continuat antrenamentul in valuri sau au adormit pur si simplu pe nisip.

Pentru copii, stagiul de la Olimp a fost o buna ocazie de a se responsabiliza si de a arata ca se pot dramui financiar, dar si ca pot fi bucatari de nadejde la nevoie.

Exercitiile de Qi Gong incluse in 18 Forme Tai Chi duc la instalarea starii de relaxare. Cand relaxarea apare, practicantii reusesc sa isi coordoneze miscarile si sa se armonizeze cu colegii, exersand impreuna ca unul acest Tai Chi. Repetand continuu 18 Forme, participantii din stagiul de la Olimp au reusit sa se coordoneze si sa execute acest Tai Chi intr-un mod armonios.

 

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.