Stagiu Wushu Kung Fu organizat de FRAM 31 iulie – 3 august

aug. 1, 2014 | Stagii

Stagiu Wushu Kung Fu organizat de FRAM 31 iulie – 3 august

aug. 1, 2014 | Stagii

stagiu wushu kung fu 2014

In perioada 31 iulie – 3 august, C.S.WuDao a participat la un stagiu national de Wushu – Kung Fu organizat de Federatia Romana de Arte Martiale.

Din partea clubului WuDao au participat 6 copii: Andrei Popa, Dennis Munteanu, Radu Avram, Bianca Valcu, Zelda Vizureanu si Ilinca Bordeiu. Selectia s-a facut pe baza rezultatelor obtinute la campionatele nationale/europene, prezenta la curs si vechimea practicantilor.

In acest stagiu au fost predate elemente de baza din Wushu – Kung Fu: tehnici de picioare si brate, forma 32 din Chan Quan si tehnici de autoaparare. Acest stagiu a fost sustinut de Sifu Petru Grindeanu. Au mai contribuit la desfasurarea stagiului Sonia Grindeanu, Giuliano Zamollo si Ionut Iordache.

Jurnal de stagiu 🙂

Joi 31 iulie 2014

Masa in orasora 8:00 – plecam din Bucuresti

ora 10:00 – luam pranzul in oras 😀

ora 16.00 – primul antrenament. Facem cunostinta cu noii colegi de antrenament si incepem in forta cu baze de Wushu – Kung Fu.

ora 19.00 – facem o vizita in zona, ne facem planuri pentru suveniruri si desigur poze si video 🙂

 

ora 21.00 – prima petrecere cu jocuri de carti si „adevar sau provocare”

Vineri 1 august 2014

ora 9:00 – antrenament care include baze Wushu – Kung Fu si forma 32 Chang Quan

14.00 – program de somn 🙂

ora 16:00 – incepem antrenamentul in forta: Incalzirea cu Ionut Iordache, Baze si Chang Quan cu Giuliano, Evantai cu Sonia si tehnici de autoaparare cu Sifu Petru Grindeanu

parculetora 20.00 – mergem la plimbare in Poiana, mancam vata de zahar, ne jucam in parculet si apoi mergem la cumparaturi: magneti, bratari si cea mai importanta achizitie este cea a lui Rachetuta (Andrei Popa) care isi cumpara sabia mult visata 😀

Dupa plimbare are loc un antrenament de initiere cu sabia 🙂

Sambata 2 august 2014

ora 9.00 – plecam intr-o drumetie la care se alatura si noii colegi din Craiova. Ghidul nostru este Sifu Ion Benea care ne invata reguli de urmat in drumetii. Dificultatea traseului a tinut loc de antrenament cu succes 🙂

Drumetie 1

ora 13.30 – program de somn 😀

ora 16.00 – incepem antrenamentul afara pe stadion, dupa 2 ture de alergare si partea de baze incepe ploaia… 😀  , dar antrenamentul continua in sala de lupte unde partea de taolu si sanda se imbina perfect cu jocurile : ))

party timeora 20.00 – party time. Dupa o scurta vizita la magazin pentru cumparaturi, a venit timpul pentru petrecerea de sfarsit. Este ultima seara din acest stagiu, maine dupa antrenament ne vom intoarce in Bucuresti.

Pentru parinti: se anunta plecare din Poiana Brasov la ora 14.00, o sa va spunem maine (duminica) ora la care o sa ajungem in Bucuresti.

 

Duminica 3 august 2014

9:00 – antrenament in care consolidam lucrurile noi invatate, continuam sa invatam forma 32 Chang Quan si elemente de Wushu Sanda.

Antrenament Wushu Kung Fu

13:30 – plecam spre Bucuresti bucurosi ca am invatat lucruri noi si ca ne-am facut prieteni noi.

A fost un stagiu reusit, o atmosfera prietenoasa si ne dorim sa participam si la anul.

Multumim Federatiei Romane de Arte Martiale prin Departamentul de Wushu Kung Fu pentru aceasta oportunitate!

Pentru a vedea pozele la o rezolutie mai buna – click aici!

autor: Ionut Iordache

 

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.