Poze si Impresii examen de centura 29 noiembrie 2013

dec. 2, 2013 | Examen centura

Poze si Impresii examen de centura 29 noiembrie 2013

dec. 2, 2013 | Examen centura

 Wu Tao Kung Fu

Ce este Yin si Yang?, Cele cinci elemente, Ce este Tao?, Ma Bu, Xie Bu, flotari, abdomene, taolu-uri… au fost doar cateva dintre probele teroretice si practice la care au fost supusi sportivii Clubului WuDao la examenul de centura.

In prezenta parintilor, a colegilor de antrenament si a camerelor de filmat si fotografiat, copiii cu varsta intre 4 si 13 ani au sustinut Vineri 29 noiembrie 2013 un examen de centura.

S-au acordat 25 de centuri in functie de nivelul de pregatire: Alba, Galbena si Portocalie.

 

Cateva raspunsuri la subiectele de teorie:

„Hrana depinde de apa si foc, productia depinde de metal si lemn”

„In limba chineaza veche, dao insemna cale”

„Desi au caracteristici diferite, cele 5 elemente depind unul de celalalt si sunt inseparabiele”

„Principiul Yin – Yang este simbolul armoniei, te ajuta sa experimentezi in lupta abilitati opuse: moale si tare, rapid si lent, agil si inradacinat, exploziv si calm”

„Curbele si cercurile din simbol, sugereaza o miscare fluida in care nici unul dintre cele doua principii nu poate exista fara celalalt… cel mai bun exemplu este ziua care devine noapte si noaptea care se transforma in zi”

„Yin si Yang impreuna formeaza un echilibru”

„…toate fenomenele din Univers, se regasesc in natura sub forma unuia dintre cele cinci elemente si sunt  intr-o miscare si transformare continua”

 

Mai multe poze – click aici!

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.