Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

feb. 1, 2024 | Fara categorie, Stagii

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

feb. 1, 2024 | Fara categorie, Stagii

PENTRU DETALII SUPLIMENTARE LEGATE DE STAGIU VA ROG SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP / TELEFON 0722784229

Locuri disponibile stagiu: –

Locuri disponibile transport: –

update: 

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii in Statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Sărata-Monteoru (denumit pe scurt și Monteoru) este un sat în comuna Merei, județul Buzău. Sărata-Monteoru este o stațiune balneară situată în zona central-vestică a județului Buzău, Muntenia, România, la aproximativ 20 km nord-vest de orașul Buzău. Localitatea aparține administrativ de comuna Merei și a fost întâi cunoscută între localnici pentru apele tămăduitoare ale izvoarelor sărate.

Localitatea este plasată într-o depresiune intracolinară drenată de râul Sărata, la extremitatea sud-estică a Subcarpaților Curburii, între Dealurile Istriței, dealuri acoperite de o vegetație bogată și la adăpost de vânturi. Climatul depresiunii este continental, cu veri calde și însorite, fără curenți de aer iar precipitațiile și nebulozitatea sunt reduse.

In aceasta tabara, vom alterna antrenamentele in aer liber cu drumetiile, urmarind sa realizam cat mai multe activitati in mijlocul naturii pentru a beneficia din plin de atractiile acestei zone. Se vor organiza petreceri, seara de film, seara artistica si jocuri specifice varstei copiilor.

 

Imagini din stagiu

Tinand cont de tema principala a taberei: „Tabara de Kung fu” toti copiii vor avea un program care va include:

 • antrenamente
 • ordine in camera
 • trezirea si culcarea la orele stabilite
 • igiena (dus, spalat pe dinti, schimbat de haine)

* program de vorbit cu parintii la telefon (in fiecare zi) – vom reveni cu un interval orar in care copiii vor putea vorbi la telefon in asa fel incat sa nu fie intrerupti de la somn, masa sau antrenamente. Pentru situatiile mai speciale veti contacta unul dintre instructori care va va pune in legatura cu copilul dumneavoastra.
** copiii nu vor avea telefoanele la ei decat intr-un anumit interval orar

Desigur, vor avea in program:

 • timp liber de joaca
 • drumetii
 • petreceri
 • seara de film
 • seara artistica
 • sedinta foto
 • foc de tabara

Obiectivele noastre pentru aceasta tabara sunt:

 • disciplina, respectul, ordinea interioara/exterioara, dobandirea unor tehnici de autoaparare si autocontrol (Taolu), o alimentatie echilibrata, buna dispozitie si increderea in sine
 • o alternativa la jocurile pe telefon / pc prin organizarea activitatilor in aer liber
 • se vor invata: cele cinci animale, elemente de aparare cu arme (baston, nunchuku/evantai si sabie)
 • lectii teoretice si practice despre evitarea conflictelor
 • lectii teoretice si practice despre iesirea din situatii dificile
  * in functie de nivelul copiilor se vor forma 3 grupe, fiecare grupa va invata tehnici potrivite cu experienta

Perioada:

 • 17 – 22 iulie
 • Vom pleca din Bucuresti dimineata la ora 8.00. Tabara se va incheia la ora 10.00

Cazare:

 • Copiii vor sta cate 3 sau 4 intr-o camera camera si vor avea grup sanitar in camera.

Meniu orientativ:

 • micul dejun: ceai/lapte, cereale cu lapte, oua ochiuri/omleta/fierte, cascaval, branza, legume, unt, dulceata
 • pranzul: ciorba sau supa, carne cu garnitura, fructe
 • masa de seara: cascaval pane cu rosii/pulpe cu cartofi natur/orez cu lapte/mamaliga cu branza/desert

Va rugam sa specificati daca aveti un regim alimentar mai deosebit (vegetarian, alergii alimentare, etc.)
* vom incepe cu masa masa de pranz  si voi termina cu micul dejun

Transport:

 • Distanta Bucuresti-Sarata Monteoru este de 120 km si poate fi parcursa cu masina in aproximativ 2 ore si jumatate.  Pentru o buna organizare, va rugam sa specificati in momentul inscrierii daca doriti sa rezervati un loc la microbuz.

Taxa participare stagiu

1500 lei*

*pentru sportivii din cadrul clubului care participa la antrenamente
**pentru sportivii din afara clubului taxa este 1700 lei. Acestia pot participa doar in anumite conditii pe care le vom comunica personal.

Numarul de locuri este limitat. Pentru a rezerva un loc in tabara este necesara inscrierea prin formularul de contact si achitarea unui avans de 100 lei.

*avansul nu este returnabil

Transportul se achita separat de aceasta suma si este de 100 lei ( dus – intors ). Pentru cei care vor doar la dus sau doar la intors se va putea aceast lucru doar daca vor ramane locuri libere, prioritate vor avea cei care aleg varianta dus – intors. Pretul pentru un singur drum este de 70 lei.

Plata intregii sume se poate face pana pe 22 iunie 2024 si se poate achita in rate.

Pentru transport vom inchiria un microbuz. Copiii vor fi insotiti de unul sau doi instructori.
Pretul pentru transport este de 100 lei ( dus – intors ) si se achita separat de costul taberei. Rezervarea locului se va face doar prin achitarea taxei.

Inscriere:

In aceasta “Tabara de Kung Fu” se pot inscrie copii cu varsta intre 6 si 11 ani indiferent de experienta. Referitor la varsta minima se pot face exceptii doar in cazul in care copilul este inscris la cursurile noastre de cel putin 6 luni si stapaneste elementele de igiena.

CONDITII DE PARTICIPARE

– stare de sanatate buna fara febra, tuse sau alte boli contagioase
– aveti obligatia de a va asigura ca starea de sanatate este potrivita pentru o astfel de activitate
– respectati indicatiile instructorilor si ale asistentilor
– respectati colegii de antrenament
– sunteti de acord cu folosirea imaginii dumneavoastra statice și/sau în mișcare de către Asociatia Clubul Sportiv Wudao, fără limite sau constrângeri
– tinuta sport la antrenamente ( pantaloni de trening, bluza cu maneca lunga/ tricou, incaltaminte de schimb ) sau Yifu ( costum traditional Kung Fu )
– in timpul antrenamentului fara cercei, lantisoare, bratari sau orice alte accesorii care v-ar putea rani in timpul exercitiilor

Prin participarea in stagiu sunteti de acord sa respectati conditiile de participare si va asumati toata raspunderea in cazul unei accidentari sau imbolnaviri.

Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la stagiu!

IMPORTANT

 • Numarul de locuri este limitat, vor avea prioritate cei care se inscriu primii
 • In aceasta tabara vor participa doar copiii neinsotiti de parinti
 • Copiii nu vor avea telefoanele, tabletele sau ceasurile (smart) la ei decat in intervalul orar pentru conversatiile cu parintii
 • Instructorii vor face eforturi ca toti copiii sa fie tratati in mod egal si se integreze cat mai bine dar in cazul in care ei nu se adapteaza din diferite motive si vor pleca acasa mai devreme iar transportul va fi asigurat de parinti
 • In piscina vor intra doar cate 2 copii supravegheati de 2 instructori ( in apa )  si doar cu aripioare ( indiferent de cat de bine stie sa inoate copilul )
 • Aceasta tabara este coordonata de Ionut Iordache
 • Numarul minim de instructori este de 3

Formular inscriere:

Important: dupa ce ati trimis formularul de inscriere verificati adresa de mail pentru confirmare. Daca nu apare, verificati si in Spam si folositi comanda No Spam!

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si procesarea datelor transmise (email, nume, numar de telefon, adresa si IP) de catre site.

Prin participarea la stagiu sunteti de acord cu conditiile de participare, cu filmarea si fotografierea copiilor precum si cu publicarea materialelor.

Completati cu atentie adresa de email!
Completati locatie unde veniti la antrenamente
Specificati daca aveti un regim alimentar, un tratament medicamentos sau alte lucruri pe care ar trebui sa le stim. Daca nu aveti, mentionati: Nu am!
Mentionati daca aveti nevoie de transport. Vom inchiria un microbuz. Locurile se vor ocupa in ordinea achitarii transportului!

Va rugam sa acceptati cookie-urile din site pentru a putea inregistra informatiile dvs.

Pentru mai multe informatii:

Tel. / WhatsApp: 0722784229

Ultimele articole

Redirectioneaza 3.5% catre Clubul Sportiv WuDao

Conform legii, orice contribuabil poate redirectiona 3.5% din impozitul platit statului catre o asociatie. Practic, completand acest formular, impozitul deja platit (2023) catre stat, va fi redirectionat catre Asociatia Clubul Sportiv WuDao. Noi vom folosi acesti bani pentru achizitionarea de echipamente si pentru proiectele noastre de promovare a unei vieti echilibrate prin practicarea Artelor Martiale Kung Fu Wushu. Puteti recomanda completarea formularelor membrilor familiei sau...
Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.