Stagiu de initiere Tai Chi in Roman 1 – 14 iulie 2014

iul. 28, 2014 | Stagii

Stagiu de initiere Tai Chi in Roman 1 – 14 iulie 2014

iul. 28, 2014 | Stagii

demonstratie-tai-chi-roman-ionut-iordache

In perioada 1 – 14 iulie 2014, Ionut Iordache (C.S.WuDao) si Adriana Vasilut au sustinut un stagiu de initiere in Tai Chi.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul programului „Scoala de Vara” la care au participat copii, tineri si adulti. Gazda acestui eveniment a fost Centrul Murialdo din Roman.

In cadrul acestui stagiu a avut loc si o demonstratie de Tai Chi si Kung Fu in fata a peste 200 de copii.

Tema acestui stagiu a fost invatarea a 18 forme din stilul Tai Chi Wudang – WDP. Aerul curat, terenurile special amenajate si deschiderea participantilor au facut ca acest stagiu sa fie unul foarte reusit.

Avand parte de o primire deosebita la Centul Murialdo si vazand interesul pentru a invata Tai Chi, ne propunem sa revenim in Roman cat mai curand ­čÖé

 

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.