Stagiu de initiere Tai Chi in Roman 1 – 14 iulie 2014

iul. 28, 2014 | Stagii

Stagiu de initiere Tai Chi in Roman 1 – 14 iulie 2014

iul. 28, 2014 | Stagii

demonstratie-tai-chi-roman-ionut-iordache

In perioada 1 – 14 iulie 2014, Ionut Iordache (C.S.WuDao) si Adriana Vasilut au sustinut un stagiu de initiere in Tai Chi.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul programului „Scoala de Vara” la care au participat copii, tineri si adulti. Gazda acestui eveniment a fost Centrul Murialdo din Roman.

In cadrul acestui stagiu a avut loc si o demonstratie de Tai Chi si Kung Fu in fata a peste 200 de copii.

Tema acestui stagiu a fost invatarea a 18 forme din stilul Tai Chi Wudang – WDP. Aerul curat, terenurile special amenajate si deschiderea participantilor au facut ca acest stagiu sa fie unul foarte reusit.

Avand parte de o primire deosebita la Centul Murialdo si vazand interesul pentru a invata Tai Chi, ne propunem sa revenim in Roman cat mai curand 🙂

 

 

Ultimele articole

Examen centura Copii 2022

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Clubul Sportiv WuDao este afiliat la Federatia Romana de Wushu Kung Fu si are dreptul prin Antrenorii Clubului sa acorde centuri. Acestea sunt recunoscute de catre federatie. Se porneste de la centura alba si se ajunge...