Stagiu in China, muntii Wudang august 2012

iun. 21, 2012 | Stagii

Stagiu in China, muntii Wudang august 2012

iun. 21, 2012 | Stagii

Taoist academy Wudang

 

Clubul Sportiv Wudao organizeaza in aceasta vara o excursie-stagiu in China. Vom vizita impreuna legendarii Munti Wudang, vom studia kung-fu sub indrumarea marelui maestru Yuan Xiu Gang si vom vizita doua dintre cele mai importante orase din China – Hong Kong si Guangzhou.

Planul este urmatorul:

Pe 17 august plecam din Bucuresti si ajungem la Hongkong pe 18. Dormim o noapte la hotel si a doua zi plecam cu trenul spre Wudang.

Ne cazam la “ Academia de Kung-Fu Traditional Daoist” scoala marelui maestru Yuan Xiu Gang pe care cei familiarizati cu site-ul nostru sau cu pagina de Facebook l-au vazut macar in pozele din stagiile anterioare. Acolo programul de studiu este intensiv – se tin 3-4 antrenamente pe zi. Nu toata lumea va face fata la acest regim de studiu dar fiecare este liber sa-si aleaga cursurile preferate pe care doreste sa le frecventeze. Vom avea 9 zile in care sa invatam un taolu, sa practicam Taijiquan (stilul Wudang) si Qigong pentru a ne intari organismul.

Dupa zilele de studiu vom petrece 2 zile vizitand Muntii Wudang. Sunt multe locatii de vazut distribuite pe doua trasee separate si sper sa reusim sa vedem cat mai multe dintre ele.

Apoi vom lua trenul inapoi spre Hong Kong dar vom face o escala de o noapte la Guangzhou, un oras care sigur ii va incanta pe gurmanzi si pe amatorii de noutati culinare si viata de noapte. De acolo luam din nou trenul si in cca 2h ajungem la Hongkong, destinatia finala a calatoriei. Acest oras nu cred ca are nevoie de prezentare. Aici vom avea la dispozitie 4 zile sa vizitam cele mai importante atractii dupa care vom lua avionul spre casa.

In Bucuresti o sa ajungem pe 8 septembrie.

Cine poate sa participe?

Oricine este interesat – membri sau nu ai clubului. Cunostintele anterioare de arte martiale pot oferi un avantaj pentru practicarea la un nivel mai avansat si intelegea mai aprofundata a tehnicilor dar nu obligatorii. Maestrul si instructorii Academiei vorbesc limba engleza si predau in functie de capacitatea fizica si tehnica a fiecaruia.

Care sunt costurile?

Avion (dus-intors) – 600EUR (locurile la acest pret sunt limitate deci doritorii trebuie sa se grabeasca)

Viza – 75EUR

Tren (dus-intors) – cca 100EUR

Cursuri Academie (cazare, doua mese/zi si antrenamente) – 500RMB/zi (62EUR/zi)

Acces munte (2 intrari) – 40EUR

Cazari Hongkong si Guangzhou – cca. 20-25EUR/zi

Taxa de participare la stagiu platita catre Clubul Sportiv Wutao 100EUR

Relatii si inscrieri la telefon: 0745.843.290

Ultimele articole

Subiecte Teorie Examen Centura

Subiectele de teorie se prezinta in ziua examenului in scris si oral. Daca sunt copii care nu au invatat sa scrie pot sa deseneze. Va rugam sa lasati libertatea copiiilor de a scrie / desena ce inteleg ei. Pentru documentie se pot folosi si alte surse in afara de cele recomandate. CENTURA GALBENA Ce este Ying si Yang ? Numaratoarea in chineza de la 1 - 10 Documentatie: https://wutaokungfu.ro/simbolul-tai-chi-yin-si-yang-tao/ Documentatie: https://wutaokungfu.ro/dictionar-roman-chinez-online/...
Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.