Stagiu Wudang Kung Fu China 2015

feb. 15, 2015 | Stagii

wudang pai academy

Din dorinta de a aprofunda artele martiale chinezesti, in special stilul WuDang, Clublul Sportiv WuDao organizeaza in aceasta vara un seminar in China, la academia Maestrului You Li Han (Ismet Himmet). Scoala Maestrului este localizata in provincia Hainan, locatie cu o indelungata traditie martiala, datand de pe vremea dinastiei Han.

Stagiu China Wu Tao Kung Fu

PREZENTARE CURSURI

In cadrul seminarului se pot studia stilul WuDang traditional sau stilul de lupta WuDang Pai (Wushu Sanda – Sanshou).

Wudang Pai Kung Fu Traditional

Stagiu China Wu Tao Kung Fu 2

 


 

Sanshou – Wushu Sanda

Stagiu China Wu Tao Kung Fu 3

 


PERIOADA

Durata seminarului poate fi flexibila, in functie de disponibilitatea cursantilor, putand varia de la 2 – 3 saptamani la o luna sau chiar mai mult. Intervalul in care se va desfasura seminarul este iunie – iulie. Perioada exacta va fi stabilita in functie de disponibilitatea participantilor si ofertele pentru biletele de avion. Pana in prezent, 5 membri ai clubului au achizitionat bilete pentru perioada 27 iunie – 26 iulie 2015.

COSTURI

Pretul pentru antrenamente, trei mese pe zi si cazare in camera de 4 persoane (4 paturi):

–          Pentru 2 saptamani – 4000 RMB (aproximativ 575 euro)

–          Pentru 3 saptamani sau o luna – 6000 RMB (aproximativ 860 euro)

* Camera include aer conditionat.

Pretul pentru antrenamente, trei mese pe zi si cazare in camera de 2 persoane (2 paturi):

–          Pentru 2 saptamani – 4600 RMB (aproximativ 660 euro)

–          Pentru 3 saptamani – 6900 RMB (aproximativ 990 euro)

–          Pentru o luna – 7000 RMB (aproximativ 1005 euro)

* Camera include aer conditionat.

La taxele de mai sus se adauga o taxa de 1000 RMB (aproximativ 150 euro) indiferent de perioada aleasa.

Pret bilet de avion – intre 750 si 1000 de euro, in functie de cat de rapid ne decidem asupra perioadei si rezervam biletele.

!Preturile cresc de la o zi la alta, astfel ca biletele trebuie rezervate din timp, cat mai urgent.

Taxa pick-up de la aeroport: – 500 RMB (aproximativ 70 euro/persoana)

Taxa de organizare stagiu China – 70 euro/persoana

TOTAL APROXIMATIV COSTURI – 2000 euro pentru o luna.

Se recomanda minimum 200 de euro bani de buzunar.

CAZARE SI MANCARE

Participantii vor fi cazati la Academia Maestrului Ismet Himmet din Hainan, urmand ca ulterior sa se stabileasca gruparea pe camere, acest lucru depinzand de personaele inscrise la seminar.

Seminarul include cate trei mese pe zi, bazate pe un regim alimentar consistent, format din legume proaspete, oua, peste sau pui. La micul dejun se servesc de regula supa de orez, oua si paine. Pentru pranz si cina, participantii pot alege intre mai multe tipuri de mancaruri vegetariene, gatite din produse locale proaspete, ce includ si oua sau tofu pentru a asigura necesarul de proteine. Toate mesele vor fi servite cu orez si la intervale regulate vor fi incluse in alimentatie si pui sau peste.

PREZENTARE HAINAN

Hainan este o regiune in sudul Chinei, denumita dupa insula cu acelasi nume. Se afla in apropiere de Hong Kong si Guanzhou si se invecineaza cu Vietnam si Tailanda. Clima, vremea, plajele atractive, aerul sanatos si natura curata creeaza conditiile favorabile pentru care Hainan este o destinatie turistica atragatoare, regiune denumita insula “Hawai a Chinei”.

Clima insulei Hainan este tropicala, cu cele mai reduse temperature inregistrate in lunile ianuarie – februarie (intre 16 – 21 grade Celsius) si cele mai ridicate in iulie, august, variind intre 25 – 29 grade Celsius.

SERVICII ACADEMIE

La academie se ofera posibilitatea folosirii gratuite a internetului pentru email sau accesare site-uri, prin stick internet 3G USB. De asemenea, se poate achizitiona serviciul internet inclus in pretul abonamentului sau cartelei de telefon pentru aproximativ 9 euro (60 RMB) pentru 1GB pe luna. Se poate achizitiona o cartela prepaid pentru telefoanele mobile de la magazinele de telefonie mobila din China.

In cadrul scolii exista doua masini de spalat care pot fi folosite gratuit.

Nu se recomanda consumul apei de la robinet in China. In cadrul academiei exista apa potabila, achizitionata de la magazin. La inceputul fiecarei luni se colecteaza 50 RMB (aproximativ 7.20 euro) de la fiecare student pentru impartirea cheltuielilor pentru apa.

CONDITII DE PARTICIPARE

Pot participa la acest stagiu persoane cu varsta peste 14 ani. Pentru o buna organizare recomandam inscrierea si achizitionarea biletului de avion pana pe 25 aprilie.

Pentru mai multe informatii si inscriere va rugam sa ne contactati la telefon: 0722 784 229 sau email: kfwutao@gmail.com.

 

 

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...