Demonstratie in cadrul evenimentului S.P.O.R.T. 9 aprilie 2014

apr. 6, 2014 | Seminarii si demonstratii

Demonstratie in cadrul evenimentului S.P.O.R.T. 9 aprilie 2014

apr. 6, 2014 | Seminarii si demonstratii

Va invitam miercuri 9 aprilie 2014 de la ora 16.30 sa ne sustineti la o demonstratie de arte martiale stilul Wu Tao Kung Fu in cadrul evenimentului S.P.O.R.T. – Sanatatea Prima Optiune in Randul Tinerilor.

Evenimentul este organizat de Asociatia Tinerilor Studenti din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si isi propune sa ii faca pe tineri sa constientizeze importanta adoptarii unui stil de viata sanatos, alternand exercitiile fizice cu o dieta echilibrata.

Locul de desfasurare al evenimentului este Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din strada Pitar Mos nr. 7 – 13. Ora de incepere este 14.00

_____________________________________________________________________________

Pentru sportivii participanti la demonstratie:

Locul de intalnire: Colegiul Tehnic Carol (Crangasi)

Ora: 15.15

Necesar: Echipamentul traditional + centura + bastoane (Zelda, Bianca si Andrei)

Transport: vom avea un microbuz de 8 locuri si o masina cu 4 locuri  = 12 locuri

Copiii vor pleca din curtea Liceului Carol si se vor intoarce tot acolo unde vor participa la antrenament: 18.00 – 20.00

Parintii vor lua copiii din curtea liceului la ora 20.00!

Pentru o mai buna organizare este necesa inscrierea sportivilor (grupa avansati taolu) in formularul de mai jos:

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.