Seminar Wudang Kung Fu cu Maestrul Ismet Himmet

apr. 12, 2014 | Seminarii si demonstratii

english languageEnglish

Romanian languageRomanian

Wudang Pai sau Scoala Wudang este un sistem complex de practici care se adreseaza atat corpului, cat si spiritului, si care au fost transmise de catre maestrii daoisti de-a lungul mai multor secole, din generatie in generatie pana in prezent. Wudang Pai cuprinde numeroase discipline, printre care se numara si caligrafia, studiul scrierilor stravechi, muzica, artele martiale, Qigong-ul si meditatia.

Maestrul Ismet Himmet este un profesor european cu o lunga experienta in practica artelor martiale si, in special a stilurilor predate in regiunea Wudang. Ismet Himmet practica artele martiale de 28 de ani. Printre stilurile cunoscute de el se numara : Karate, Tae Kwon Do, Kung Fu, Kickboxing, Wing Tsun, Shaolin Gongfu. Din anul 2001, Ismet Himmet incepe sa practice in mod intensiv artele martiale si practicile spirituale in cadrul sistemului Wudang Pai, urmand a fi acceptat de catre Marele Maestru You Xuan De ca discipol si apropiat. A castigat numeroase medalii in cadrul competitiilor de Taijiquan, iar din anul 2010 a inceput sa predea sistemul Wudang Pai in special in China si, in cadrul stagiilor intensive, si in Europa.

Ismet Himmet este primul strain care a avut initiativa de a deschide o academie de arte martiale in Muntii Wudang din China, pentru a preda in mod intensiv Principiile Artelor Martiale.

In cadrul stagiului pe care Ismet Himmet il va sustine in Bucuresti se vor explica si exersa elementele fundamentale care stau la baza practicilor martiale si spirituale din Wudang Pai. Dintre acestea enumeram : explicarea Principiului Yin-Yang si aplicarea fazelor Yin-Yang in tehnicile martiale, exersarea Trigramelor Ba Gua ca forme de atac si contra-atac in lupta, explicarea teoriei celor 5 elemente care se creeaza si se distrug reciproc, etc.

Seminarul va avea 3 parti:

Vineri – Partea 1: Yin Yang Expression – What is Si Xiang of the Body – What is Ba Gua of the Body – 36 Sections of the Body.

Sambata si Duminica Partea a 2-a si a 3-a – 48 Sections of the Body – 64 Sections of the Body – Fajin – Fali – 5 Elements – Astral Qi

Seminarul va dura 15 ore si se va desfasura dupa urmatorul program:

Vineri: 19.00 – 22.00

Colegiul Tehnic Carol – Zona Crangasi

Adresa: Str. Porumbacu nr. 52, sector 6, Cartier Crangasi

Mijloace de transport: Metrou Crangasi, Tramvai 41, Autobuz 178

HARTA – click aici!

Sambata si Duminica 10.00 – 13.00 / 14.00 – 17.00

Scoala Generala nr. 172 – Zona Drumul Taberei

Adresa: Aleea Parva Nr. 3-5, sector 6

Mijloace de transport : 168, 71, 69, 268 Statia Valea Argesului

                                             90, 91, 93 Statia Valea Ialomitei

HARTA – click aici!

Taxa de participare:

450 lei sau 100 E

Data limita de inscriere: 9 mai 2014

Taxa de participare se poate achita la unul dintre cursurile noastre sau prin transfer bancar (in lei), mentionand numele si scopul (Stagiu Wudang 9 – 11 mai 2014)

Asociatia Clubul Sportiv Wudao

Cod fiscal: 28149950

IBAN: RO29BTRL04601205W43430XX

Banca Transilvania, Sucursala Militari

Relatii si inscrieri:

Mail: kfwutao@gmail.com

Tel: 0722.784.229

BONUS

Toti practicantii veniti din afara clubului la seminar vor beneficia de o reducere de 50 % la abonamentul lunar pe o perioada de 3 luni daca achita taxa pana la 1 Mai 2014 iar cei care achita dupa vor avea reducerea de 50% pentru o luna.

Reducerea se va aplica in perioada 13 mai – 13 iulie 2014 pentru abonamentul de 3 sedinte pe saptamana. In loc de 110 lei se va achita 55 lei pe luna.

In cadrul cursului de Wu Tao Kung Fu se studiaza stilul Wudang Kung Fu.

Formular inscriere si rezervare loc

[contact-form 9 „Seminar mai 2014 Ismet”]

 

 

Articole pe aceeasi tema:

Wudang Xuan Wu Pai – artele martiale si spirituale din Wudang

Biografia Maestrului Ismet Himmet – Wudang Pai

Cele 10 Principii Stravechi din Wudang Pai


 

Ultimele articole

Examen centura Tineri si Adulti Iulie 2021

Examenul de centura reprezinta o etapa din viata unui sportiv de arte martiale si are ca scop o evaluare a sportivului atat din punct de vedere fizic cat si al unor notiuni teoretice dar si motivatia pentru a ajunge la un grad cat mai inalt pentru o intelegere cat mai profunda. Se porneste de la centura alba si se ajunge la centura neagra dupa mai multi ani de practica. Examenul pentru centura alba poate fi sustinut de sportivii care au cel putin 2 luni de practica. In perioada 8 - 9 iulie...