Drumetie Caraiman 13, 14 iulie 2013

iul. 7, 2013 | Stagii

Drumetie Caraiman 13, 14 iulie 2013

iul. 7, 2013 | Stagii

In perioada 13, 14 iulie 2013, organizam o iesire la munte. Vom urca prin Jepii mici (aprox 5 ore), vom inopta la Cabana Caraiman (sper sa ne primeasca 😛 ) si ne vom intoarce spre Busteni prin Jepii mari (aprox 5 ore).

Se poate ajunge la cabana si cu telecabina pana la Babele si de acolo pana la cabana se ajunge in aproximativ 20 de minute.

Putem ajunge pana in Busteni cu masina sau cu trenul (aprox 70 lei dus – intors)

Cei care vor sa mearga sa se inscrie in formularul de mai jos si sa spuna daca dispune de masina si nr de locuri disponibile.

Obligatoriu:

– incaltaminte pt munte

– bidon cu apa

– mancare (sandvis, seminte…), la cabana au doar bautura 😀

– pelerina de ploaie

– haine mai groase (seara la cabana este racoare )

Optional:

– costum Wu Tao sau tricou negru, pantaloni lungi negri pentru cei care vor sa exerseze

 

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.