Poze si impresii Drumetie in Muntii Bucegi 13, 14 iulie 2013

iul. 15, 2013 | Stagii

Poze si impresii Drumetie in Muntii Bucegi 13, 14 iulie 2013

iul. 15, 2013 | Stagii

 

Clubul WuDao a ales ca destinatie pentru weekendul 13 – 14 iulie 2013 muntii Bucegi, unde pe langa o frumoasa drumetie pe traseul Jepii Mari – Platoul Bucegilor – Padina si insotiti de vreme buna, am impartit sandvisuri sau conserve, am meditat in bataia vantului de iulie, am stat la povesti sau la diverse jocuri amuzante, am repetat taolu-urile invatate la sala si am impartasit, mai presus de toate, voie buna la inaltime.

Plecati cu noaptea’n cap sa prindem trenul de 6.35 din gara, am ajuns in grup organizat la Busteni si fara prea multe ocolisuri am pornit energic pe traseu, in sir indian. Cocotati pe pietrele Bucegiului am profitat de incarcarea energetica pe care aceste locuri o ofera pentru a respira, a medita si a ne linisti mintile. Dupa un popas binemeritat pe Platoul Bucegilor, unde am salutat Babele si Sfinxul, am inceput incet incet sa coboram spre Padina, unde am si ramas peste noapte. Iar noaptea a venit cu mult asteptatele beri sau cani de vin fiert (dupa gust), povesti, glume sau jocuri, pe care ni le vom aminti cu drag. Desigur, in inima muntilor, protejati de linistea acestora si de stelele sclipitoare, nu puteau lipsi exercitiile de taolu, care ne-au pregatit de o noapte linistita si un somn odihnitor.

La intoarcere ne-am oprit la pestere Ialomitei din apropiere si am urcat inapoi pe Platoul Bucegilor (e drept – de data aceasta cu telecabina), pentru a mai face un ultim traseu spre Caraiman. Insotiti de data aceasta de o ceata mistica, odata ajunsi la Cruce cerul s-a luminat, oferindu-ne privelisti minunate insa si oportunitatea de a mai repeta un taolu in varf de munte.

Incet – incet ne-am luat ramas bun de la Caraiman, de la Platoul Bucegilor, de la Busteni si ne-am indreptat spre Bucuresti, cu planuri noi pentru alte trasee frumoase, sperand sa fim insotiti si de alti colegi pe viitor.


Poze Iulian Vulcan – click aici!

www.tablouriunicat.ro

________________________________________________________________________

Foto: Andrei Kuncser

Mai multe poze – click aici!

Ultimele articole

Tabara de Kung Fu pentru Copii 17 – 22 iulie

La sfarsitul lunii iulie 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza o tabara de arte martiale pentru copii la Complexul Ciuta din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

Stagiu Tineri si Adulti 26 august – 1 septembrie

In perioada 27 iulie – 2 august 2024, Clubul Sportiv WuDao organizeaza un stagiu de arte martiale pentru tineri si adulti in statiunea Sarata Monteoru din Buzau, un loc situat in Subcarpatii de Curbura, ce ofera un peisaj autentic muntenesc, propice pentru antrenamente in aer liber, pentru relaxare, dar si pentru drumetii in mijlocul naturii.